mania78
Fanka BB :)
Hejka! My zdrowi, szalejemy na spacerkach, aż mamuśka zdycha wieczorkiem, bo kręgosłup nawala
. Mówi się trudno
. Co do zdjęć, to jak wiecie mam problem bo nie mam aparatu cyfrowego i na zdjęcia trzeba poczekać, aż się skończy klisza i się wywoła
. Poza tym jestem wielka, mój brzusio pełny rozstępów (pozostałości po Big Mikołaju
) A dziś spotkałam koleżankę, jest w 30 tyg. i ma mniejszy brzuchol ode mnie:-( . I co Wy na to????
Byłam dziś u gina, przypisał mi Detralex, na pajączki wokół kostek i żylaki, cóż uroki bycia w ciąży;-) . Joasioł trzymaj się, ładniutkiego brzusia. Ściskam!!!!
. Mówi się trudno
. Co do zdjęć, to jak wiecie mam problem bo nie mam aparatu cyfrowego i na zdjęcia trzeba poczekać, aż się skończy klisza i się wywoła
. Poza tym jestem wielka, mój brzusio pełny rozstępów (pozostałości po Big Mikołaju
) A dziś spotkałam koleżankę, jest w 30 tyg. i ma mniejszy brzuchol ode mnie:-( . I co Wy na to???? Byłam dziś u gina, przypisał mi Detralex, na pajączki wokół kostek i żylaki, cóż uroki bycia w ciąży;-) . Joasioł trzymaj się, ładniutkiego brzusia. Ściskam!!!!

Zaciągnęłam rolety i zrobiłam jej noc, żeby usnęła, bo chodziła już na rzęsach:-)