reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hejka! My zdrowi, szalejemy na spacerkach, aż mamuśka zdycha wieczorkiem, bo kręgosłup nawala:wściekła/y: . Mówi się trudno:baffled: . Co do zdjęć, to jak wiecie mam problem bo nie mam aparatu cyfrowego i na zdjęcia trzeba poczekać, aż się skończy klisza i się wywoła:-p . Poza tym jestem wielka, mój brzusio pełny rozstępów (pozostałości po Big Mikołaju:baffled: ) A dziś spotkałam koleżankę, jest w 30 tyg. i ma mniejszy brzuchol ode mnie:-( . I co Wy na to????
Byłam dziś u gina, przypisał mi Detralex, na pajączki wokół kostek i żylaki, cóż uroki bycia w ciąży;-) . Joasioł trzymaj się, ładniutkiego brzusia. Ściskam!!!!

reklama
Hejka! My zdrowi, szalejemy na spacerkach, aż mamuśka zdycha wieczorkiem, bo kręgosłup nawala:wściekła/y: . Mówi się trudno:baffled: . Co do zdjęć, to jak wiecie mam problem bo nie mam aparatu cyfrowego i na zdjęcia trzeba poczekać, aż się skończy klisza i się wywoła:-p . Poza tym jestem wielka, mój brzusio pełny rozstępów (pozostałości po Big Mikołaju:baffled: ) A dziś spotkałam koleżankę, jest w 30 tyg. i ma mniejszy brzuchol ode mnie:-( . I co Wy na to????
Byłam dziś u gina, przypisał mi Detralex, na pajączki wokół kostek i żylaki, cóż uroki bycia w ciąży;-) . Joasioł trzymaj się, ładniutkiego brzusia. Ściskam!!!!

Cześc , dziewczyny!
Nie macie pojęcia, jak u nas dzisiaj pieknie! Słońce zachodzi, wszystko w płynnym złocie, bez wiatru, rześko, ręce mam spekane od pielenia i darcia trawy. Sadzilam róże- piękne odmiany angielskie Colette i Red`Angel!Pełne, romantyczne kwiaty.
Podsypałamm tez nawozu wszystkim iglakom, kalinom i jarzębinkom. :-)
Maluch szalał w ekstazie na piachu, kładł sie i sypał piasek na wszystko, a najbardziej na siebie. Znalazł sobie patyczek i kopał nim w piasku.
Średniak skakal na piłce do skakania, takiej z uchwytami jak krowie wymię :-)Troje kolegów kopało nim w piasku i robiło chińską fabrykę wiatru z wiatraczkiem w roli głównej.
A teraz zjedlismy sobie kiełbasy z chlebem razowym i chrzanem. Jutro kopiemy z Dużym! Nawozimy piwonie i irysy!
I sadzmy 12 tui od sąsiad.
Co u was? Spacery?
Na wsi nie ma czasu na spacery, wystarczy głowe podnieść, juz pięknie.

Wszyscy śpią tylko Kalina skrobie w laptop....
Ide na jogurt przedsenny...Gosik, co mi polecisz na wiolonczelę?Marze o nowej płycie do słuchania...leciutkie, harmonijne, smutnawe, poleć mi coś!Dworzak B-minor?Znasz to?Jacqueline du Pre...warto kupić?
Żużaczku jak kapelusz ci sie podoba lawendowy?:-)

Monopolizuję wątek. :-)
dzisiaj napracowalismy się jak mrówki. Oczyścilismy oczko, wymienili wodę, odszlamili, wydarliśmy 20 m darni, posadzili tuje, nawiezli ziemię na rabaty i zrobili 3 klomby.Teraz wszyscy padaja na nosy, ale szczęście bije.
Zdobyłam dzisiaj stare,zelazne łózko! Przedwojenne, albo zaraz powojenne! Przemaluje na bialo i dam bukiet w owalu...cudo...będzie do letniej kuchni.
Poza tym sadzilam rabarbar i odchwaszczalam skalniak.
Jutro wpadamy do przyjaciól na obiad, pogoda ma byc cudna,. zamierzamy kupić średniakowi rower...
A wy tez chyba jesteście zapracowane, sądząc po frekwencji na bb. :-)
Pozdrawiam pracusiów i tych pracowitych inaczej.

Kapelusz bardzo mi się podoba!
Własnie wrócilismy z Żyrardowa i z Warszawy gdzie obkupiłam sie w rzeczy do decoupagu i znów nie bede spała po nocach tyle mam pomysłów.

poza tym - zaczynam zbierac zapisy na pierwsze szkolenie decoupagu. Moge już to robic oficjalnie:-D:-D

Uf puf, melduję się. Dni są tak piękne i obfite w treść, że szkoda ich na siedzenie przed komputerem. Padam na nos. Dzisiaj cały prawie dzień na świeżym powietrzu. Zosia padła już pół godziny temu:happy: Zaciągnęłam rolety i zrobiłam jej noc, żeby usnęła, bo chodziła już na rzęsach:-)
Aniulek, witaj ponownie. Zastanawiałam się czemu już nie piszesz. Wiosna w sercu!:-) Bardzo się cieszę. Napisz więcej o pozytywnych zmianach. :happy:

reklama
no i nareszcie wybrałam glazure do łazienki.....

Umywalka nazywa się "old anglia"...
ponizej fotki aranzacji przykladowej i samych płytek
c4522c10809f5b64.jpg

dd76d40d36147d19.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry