Ż
żużaczek
Gość
Nie mam domu, nie wiem gdzie mieszkam. tracę kontakt z rzeczywistoscią. nawet nie wiem gdzie są obecnie moje zielone majtki...
...

...Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

...
Właśnie skończyłam czytać. U mnie tyle, że siedzę sama z Zosią u moich rodziców, bo remont wciąż trwa...Rodzice wyjechali sie wczasować a mój mężu pracuje a po pracy remontuje.

Jeszcze go nie widziałam, bo nie mam jak sie wybrać z Zosią do Warszawki.
Zosia właśnie siedzi na podłodze i ogląda książkę, kartkuje z wielka powagą, hehe, taka dorosła sie zrobiła;-), prawie chodzi już, narazie za jedna rękę się trzyma, czasem stoi chwilkę sama (jak sie zagapi,hehe)
Całusy dla wszystkich
Żużaczku, mam coś takiego, że jak widzę kogoś z branży budowlanej, albo medycznej to mam ochotę bić![]()

, teraz też usiłuje wspiąć sie na moje kolana. Wszędzie jej pełno, pół minuty nie usiedzi w miejscu
,
i ze skłonnościami do terroryzmu, ale staram sie nie dawać, z różnym skutkiem
Od pięciu dni daję jej mleko sojowe Bebiko i narazie ok. Ostatni przebój jedzeniowy- chleb. Skórka od chleba bije rekordy popularności
I po co ja te wszystkie zupki, obiadki, deserki gotuję
:-)
.
. Działka też już prawie kupiona, także dopiero się zacznie. Żyżaczku, ale zazdroszczę Tobie, nawet sobie nie wyobrażasz, masz już to za sobą. Super.
Cudne zdjęcie i Ty na nim taka radosna, szczęśliwa
Ja tam wybieram się do Ciebie choćby na piechotę i z dzieckiem na ręku, hehe, tylko nie wiem kiedy się to uda a i Ty, widzę, na brak gości nie narzekasz