reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

wstalam rano i patrze jak piĸknie...
Zuzaczku, poniewz moj mąz wyjechał, a wszystko moze sie zdarzyc, pozwol, ze kiedy wroci, zadzwonie do ciebie. Chcialabym zdążyc na caicho, ale jesli wroci po 19, nie ma szans.....ale mam nadzieje, ze wroci o 15 jak zapowiadal. No to milego dnia!Jesiennego!

reklama
I nie tylko???
Juz jedzie. Dzwonilam do niego...na 18 ma byc....mam nadzieje, że okaże sie herosem i mimo, że wstał o 4 rano i zrobil 800 km, zawiezie swoja ukochana żonę do jej koleżanki na kawę. No. Od tego sa meżczyźni, nie? Nie tolerujemy żadnyc męskich wymówek. ;-)

Joasiah wysłałam wiadomość na priva ale robiłam to 1szy raz a ja taka nietechniczna i nie wiem czy masz to,daj mi proszę znać.:-)

Witam!!
No wkońcu znalazłam chwilke na neta.
Czytam i hmm widzę ze omineło mnie spotkanie u żużaczka buu:-(
No trudno może następnm razem.
U nas ok siedzimy sobie przed tv i oglądamy serial kryminalni,maluch spią..cisza...
W domku cisza i zimno,grube skarpetki na nogach,piżamka i jest super.
Co prawda nie lubię jesieni ale.. w sumie to wrzesien same miłe dni tzn 24-mała konczy roczek,25 moje urodzinki,29-rocznica slubu.hmm fajnie,same imprezy.
Asiu--ja też jestem w domku,tak jak ci mowiłam prawie zawsze.
Ale widze ze Ika ci odpisała juz w sprawie srody,do mnie rowniez zapraszam.
Ika a tak apropo ja rowniez sie witam z Tobą,bardzo mi miło cie poznać!!;-)
dobranoc zmykam

No mnie tez nie ma u Żużaczka. Mąz za poźno wrócił....
Ale co się odwlecze, to...i tak dalej.
Qubas, pozdrowienia od wodza Sikający-Na- ŁÓŻko.
To dzielny Indianin, nie ma co. Z ogonem zamiast pioropusza...
Ma szlaban chwilowo na wizyty domowe.
Ja tez zmarzluch i skarpetkowiec.
I herbaciarka....

Kalinko-przepraszam za indianina!!
to nie moja wina u nas nigdy nigdzie nie nasikał,fajnie to napisałaś!!Ale to się stało już kilka razy?? czy tylko raz?bo jak raz to mogł byc przypadek a jak kilka to robi na złość.
Ok zmykam już luli przytulic sie do podusi i do meza.
Jeju jak fajnie miec internet,rozmamwiam właśnie z mamą jakieś-hmm10000km i z siostrą jakieś 600km od nas na skayp.
:rofl:Więc dobranoc

ale jesli bedzie dalej posikiwal czy cos to tez nie musi byc zlosc moze cos miec z moczem i temu tak ma
ika ja dostalam priva ale nie moge ci odpisac bo cos tam sie stalo wrrrr
ale chyba nie bede musiala u nikogo siedziec bo zajde do fartlandii ona blisko przychodni bo do ciebie to ciutke za daleko mi od centrum :)
qubasku dziekuje za zaproszenie nie omieszka kiedys skorzystac :)

Joasiah jeżeli masz ochotę posiedzieć u mnie to zapraszam,daj mi znac we wtorek jakbyś chciała:-):-):-)
Qubasku witam Cie również ciepło w deszczowe jesienne popołudnie.
A ja sobie siedzę z kubkiem kawy i podłączyłam na godzinę netka ale zaraz mija moja kolejka.:-)

reklama
Uf Uf, (ale bardzo pozytywne)
Dwa dni gosliliśmy. Dziś tez Kalinę z mężostwem. jestem bardzo usatysfakcjonowana plotkarsko i kulinarnie.:tak::tak:

Do góry