reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mania nie wiem co mam Ci napisać,nie znam Twojej sytuacji dokładnie.Przesyłam Ci za to uśmiech:-)choc wiem,że nie do śmiechu pewnie Ci jest,dzienpo takiej nocy do łatwych nie należy.

reklama
Maniuś...tulimy.Noce takie są, mają zeby, jak wilki...idzie noc, pełno wilkow zwątpienia....Czy rano wyglądało inaczej, czy teraz, po poludniu inaczej? Jrśli nie...musicie rozmawiać. Ratować się.Ustawiać dopionu te biedne mury domowe...Wspolczuje bardzo. Mialam takie problemy z ojcem i dlatego wyszlam za mąż za abstynenta zupelnego...co prawda są i abstynenci wredni, zli i glupi, nie jest to regula,że abstynent gwarantuje ci szczescie malzenskie.Twoj M jest mądrym facetem, powinien zrozumiec, co w zyciu wazne...zycze powodzenia, uszka do gory, trzymaj sie.

Dzięki babeczki!
Kalinko, rano było ok. tzn. uszy spuszczone, po pracy to samo. Najgorsze jest to, że u nas nie ma rozmowy, jest tylko mój monolog, bo M. wogóle sie wtedy nie odzywa,a ja mówię co mi nie pasuje itd. On wysłucha lub nie itd. Do następnych gości jest w porządku, jest miły i widać, że żałuje ale nie potrafi jakoś się otwarcie przyznać do błędu. dziś skwitował: "człowiek pijany, to i durnieje":crazy: Pozostawię to bez komentarza. Idę spać. Miłej nocki!!

Jak tam dziewczyny? Ja w pocie czola piszę artykuly....Maniuś, nie najgorszy twoj facet, tylko trzeba go widac pilnować, żeby nie durniał :-)
Zimno straszliwie. Wicher.
Kaszlę.
Dawid cała noc wymiotowal, widzi mi sie jakis wirus....

A u mnie ciąg dalszy fajnych nowości -
zdycham własnie z powodu ostrego stanu zapalnego pęcherza....i ze smiechu bo rozpoznano u mnie refluks żołądkowo-przełykowy....bardzo smieszne :baffled::eek:. mogli by sie w końcu przez te 5 lat badań zmówić i jedna diagnoze wystawić.

Witam jestesmy juz w domku
IMG_1574.jpg

takie zdjatko na razie zamieszcze
pozniej co nieco wam opowiem pewnie jutro
bo dzisiaj jestem zmeczona jakos strasznie
i musialam ogarnac troszkę pokooik i corcie nakarmic i w ogole
dziekuje za gratulacje i pozdrawiam :)

I śliczna i rozkoszna i taka malusia. Jejku, się rozczuliłam!
Buziaki Zuzanko! Rośnij zdrowo!
I kolejny mały człowieczek na świecie!

Moja Magda chodzi kilka kroków bez trzymanki, za jedną rękę śmiga ino szum! A liczba zębów...hehe 1! :rofl2::rofl2::rofl2:Ale 2 już widoczne. Tyle rzeczy już umie, jest taka hmmm ... dorosła. Nie wiem, kiedy mi urosła. Asia, ciesz sie każdą chwilą, bo to tak szybko mija..
Maniuś, głowa do góry! Faceci to dziwny gatunek. Poznać ich ciężko, lepiej zaakceptować.Ale walczyć o swoje trzeba, bo na głowę wlazą!
A co u Gosika?? Jak tam Zofijka? Ona, to pewnie już panienka, że hoho!
A jak dorastanie naszych forumkowych facecików? Chwalcie sie kobietki!
Kalinko, jestem tak strasznie zapracowana, że zaniedbałam Twój blog. Kurtka, brakuje mi tej lektury.
Wstaję o 5 codziennie.Co 2 tydzień do pracy na :szok: 6.30! Cały dzień na nogach a czasu ciągle za mało!
Pozdrówka!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry