reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Tomasz tez chory. Dzis juz czuje sie lepiej. A lodowka? po prostu nic na świeta nie zrobiłam... nic nic. Dla mnie to niepojęta sytuacja. nie chce takich swiąt. Mikolaj do gazu.

reklama
Ja też nei mam jeszcze 1 prezentu skompletowanego:eek:
Dziś znowu zakrecony dzień. Zaczne od początku. Wtorek - wizyta u alergologa. Jest nieźle. MAgda rośnie. Wzdęcia nie są duże, beigunek nie ma. Mogę nadal karmić piersia na przemian z Nutramigenem. Mogę nawet częsciej dokarmiać piersia niż sztucznoscią! Happy ja z tego powodu. Dziś kontrola bioderek - wszystko ok, za 2 miesiace do ostatecznej kontroli. Mielismy sie dziś zaszczepić. I figa. Kazali zrobić wyniki bilirubiny, czy jak to się tam pisze. Jezu, jak Magda płakała. Pielegniarka super, ale nie mogła żyły znaleść. Serce mi się krajało. Jutro zaszczepimy, jak będzie wynik dobry. Ale kupię szczepionkę w 1 zastrzyku, bo nie mogę patrzeć, jak ona z bólu płacze:sick:
Mamy juz kupioną naturalną choinkę. Mężuś dumny, mówi, że najpiękniejsza na targu:-D Jutro ustawimy, to się zobaczy. W domu ogólny nieporządek, ale do jutra wysprzątamy:tak:
Aha, gin stwierdził, że się świetnie wszystko goi. Dostałam nawet 2 dniowy okres. Nadal mnie boli w podbrzuszu, ale lekarz powiedział, że to normalne. Macica nadal sie obkurcza i goi rana po łożysku.
Joasiu, gratuluje zaliczeń. Dobrze mieć takie sprawy z głowy na świeta;-)
Gosik, trzymam mooocno kciuki za Twój egzamin!
Żużaczku, trudno, Twoje zdrowie najważniejsze. Zdrowiej i nie denerwuj sie pustą lodówką, jak znam życie, w sobotę Twoja rodzina pomoże ci ja zapełnić.
Kalinka, jak Ci fajnie, tyle miłych spotkań wigilijnych:-)
Zabieram sie do porządkowania. JEszcze tylko Madzie podkarmię. Biedulka taka dzis wymęczona, ze 3 godzinę śpi jak zaczarowana!

Żużaczku, sliczne, te misiowe, sama bym takie chciala!
A oto moj prezent od tesciowej- serwis do kawy i obiadowy z 67 roku....
Kupiony w centralu!
img0013kl9.jpg

sorry za kiepskie zdjęcie, lampe mam do kitu w aparacie

img0014qa6.jpg

to ten co ma stać nieużywany?

misiowy? To zamów...bedzie stał u mnie jak to wiaderko co się was nie może doczekac:sick:

Żużaczku, nie smuc sie. Nie możemy przyjechac- Filip ma tyle pracy, że nie może sobie pozwolic na podroze.
A wieszaczka nie zamowie, nie bede cie dowalać robotą- odpoczywaj na razie. A wiaderko niech stoi, ziola i tak wiosna posadze. :-)
Od listopada do konca grudnia moj malzonek mial 6 kuchni zrobic!
I prawie sie wyrabia!

reklama
Minia serdeczne dzięki!! na przyszłość jak znalazł!!

Wczoraj umyłam okna (wewnatrz), zmienilam firanki i już mi lepiej. Żużaczek nie potrafi zalegać w łózku.

Do góry