reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Hej tam pod lasem!
Czyli u mnie.
Ja pod lasem.
Maluch super, zdrowy, a my sie pakujemy dzisiaj...jutro na weekend do Trójmiasta jedziemy. Zobaczą chlopaki morze :-)Tak wiec zawieszam chwilowo pisanie, trzymac kciuki za podrózników i spacerowiczów po molo...:-)

Witamy nową koleżankę!!!!! Hello Anetko!
My juz po kaffce, Mikołaj przeziębiony, gile zwisają, ja tez coś kicham. W niedzielę wyjeżdża juz moja siostra, buuuuu, nie wiem kiedy się zobaczymy. Moża na Boża Narodzenie???? Dzis wpadną do Białego na chwilkę, więc i zaskoczą do nas, też dosłownie na chwilkę. Piorę, sprzątam, nie chce zostawić wszystkiego M., albo mamie do sprzatania. Zresztą M. nie wiedziałby co z czym i jaim programem poprać, o prasowaniu nie wspomnę. i tak ma do kupienia materaczk kokosowo + grzcyanz, to i tak duzo:-D:laugh2:. Pozdrawiam piatkowo, kolejnz tydzien z glowy.
Kalinko, milego odpoczynku!

Mania, ja tam bym się dała pociąć na twoim miejscu. Wogóle to myślałam, że po cesarce już za każdym razem robi się cesarkę. Najkorzystniej ponoć jak poród sam się zacznie. Tak czy siak, będzie dobrze, głowa do góry.
Witamy nową koleżankę. Może napiszesz nam coś więcej?
Bawcie się dobrze na wyjazdach!:-)

dzień dobry w ten piekny sobotni poranek.Moj Zuzak dal mi własnie czadu .Nie moge zasnac teraz.to troszke popisze to moze sen przyjdzie.Jestem sobie mamusia od czterech miesiecy pieknego Zuzaka.Zuzka jest wczesniaczkiem z 33 tygodnia urodzila sie z waga1450.miałam zatrucie ciażowe.Mialam cesarke w PSK bo tam trafilam ,na warszawskiej nie chcieli mnie przyjać .Dzieki Bogu że ZUzak wyszedł z tego .Teraz jestesmy w domku i chodzimy po lekarzach.22 sobie zamiast na urlop to jedziemy do Centrum Zdrowia Dziecka w Warszawie.Tutaj tarfilam przez przypadek szukałam informacji,i tak sobie od czasu do czasu wchodze.O Zuzka własnie popłakuje musze uciekać papa .

dzień dobry w ten piekny sobotni poranek.Moj Zuzak dal mi własnie czadu .Nie moge zasnac teraz.to troszke popisze to moze sen przyjdzie.Jestem sobie mamusia od czterech miesiecy pieknego Zuzaka.Zuzka jest wczesniaczkiem z 33 tygodnia urodzila sie z waga1450.miałam zatrucie ciażowe.Mialam cesarke w PSK bo tam trafilam ,na warszawskiej nie chcieli mnie przyjać .Dzieki Bogu że ZUzak wyszedł z tego .Teraz jestesmy w domku i chodzimy po lekarzach.22 sobie zamiast na urlop to jedziemy do Centrum Zdrowia Dziecka w Warszawie.Tutaj tarfilam przez przypadek szukałam informacji,i tak sobie od czasu do czasu wchodze.O Zuzka własnie popłakuje musze uciekać papa .

reklama
Do góry