Cześć kobietki
na samamy poczatku to serdeczne i ogromne gratulacje dla Agak29 z powodu narodzin dziecka i zeby dzidzia byla zrowa
a teraz pozdrawiam was ... tak dawno mnie tu nie bylo ze nawet nie wiem kto jest nowy a kto nie - jesli sa nowe osoby pozdrawiam je bardzo goraco i fajnie ze dolaczylyscie ... im nas wiecej tym weselej
a teraz co u mnie (ah dziekuje Ci Agak ze napislas w moim imieniu co tam u mnie)
wiec tak u nas ze tak powiem raz "do przodu" raz "do tylu" ale nienajgorzej....
moja Ewunia ma refluks zoladkowo - przelykowy trzeciego stopnia i bardzo duzo stracila na wadze - trafilysmy do szpitala z bardzo duzym odwodnieniem ... (gdybym poczekal jeszcze pare dni nie bylo by jak sie podkuc zeby ja nawodnic) i tak kuli ja po 10-12 razy bo za kazdym razem zylki pekaly
ogolenie w szpitalu przezylam okropny horror ... ewunia miala wszystkie mozliwe badania poczawszy do moczu i morfologi konczywszy na sadzie .... co bardzo i ja przezylam i moja coreczka
z powodu zmeczenia i wielkiego stresu przegralam walke o pokarm - i karmie ewe juz od miesiaca sztucznym mlekiem - nutramigenem ... wcina az sie uszy trzesa .... daje juz ewikowi kaszke ryzowo-jablkowa i pare lyzeczek Gerberek jablkowych - obecnie ewunia rozwija sie super - jak napisala Agnieszka zaczyna juz siadac - no i zaczyna zabkowac - tak wszystko gryzie - az sie wyzywa na zabawkach ... slini sie i marudzi - wiec to chyba zeby ;D ;D ;D ;D ;D
czasem tylko sa probnlemy bo ogolenie ewa jest niejadkiem i czasem ciezko ja na karmic - ale znalazma metode - karmie ja przez sen - i to skuktkuje wiec jestem pelna optymizmu ....
czekam wlasnie na przyjazd naszej doktor Niemiec ktora zajmuje sie sparawami refluks i pojdziemy prywatnie - chce zeby zobaczyla ewunie i ogolnie ja przebadal -
ale wam napisalm - sorki ze tak duzo (mam nadzieje ze sie nie zanudzicie..... :-[)
pozdrawiam i obiecuje ze bede zagladac do was czesciej Pa