Hi dziewuszki
Żużaczku obawiam sie - (w powyzyszym poscie) o sluzie w kupkach - mysle ze moze to byc albo alergia pokarmowa albo alergi na gluten .... moja ewa tez mial sluz w kupkach ... i ma alergie pokarmowa ....
lepiej idz z tym do lekarza ....
no i ja bylam z ewa wczoraj prywatnie u lekarza ... i okazalo sie ze ewa ma silny nawrot refluksu i te wczesniejsze leki okazaly sie za slabe ... :-[ zostalo zmienione leczenie ... (wczorja wykupilam nowe leki - koszt = 170 zl ;D - bo leki 100% platne myslam ze zawalu dostane bo to leki tylko na 4 tygodnie .... ) posci nas ewa z torbami ...

no ale zdrowie bubeczki jest waznijesze niz co kolwiek innego na swiecie
odwczoraj jest na nowych lekach i mam nadzijej ze bedzie ok .... mam sie caly czas konsultowac z lek. telefonicznie jesli zauwaze cos co mnie martwi ....
musze wam powiedziec ze lek. ktora obecnie prowadzi moja ewe jest super ... na wizycie bylysmy godzine ... wszyskto spokojnie pytala i tlumaczyla dokladnioe obejrzala ewe ... (dla przykladu podam ze ewa byla wczeniej leczona na krakowskiej u doktor Stankiewicz ... i jak bylysmy 2 tyg. temu mowie ze ewa ma chyba za slabe leki od refluksu to ta na to ze napewno ok ,,,,, ze mniej je bo zabkowanieidzie i ze jak najszybciej trzeba ja szczepic .... a wczirja dowiedzialm sie ze najpierw mam zrobic mocz morfologie aminotransferaze itp. i dopiero po tych badaniach powie mi czy mozna zaszczepic .... i tak to sie roznia lekarze ....) ale grunt ze ta obecna pani doktor podpasowalal mi
a co tam uwas ??? co porabiacie w taki ponury dzionek ??? moja ewunia teraz spi to mam troche czasu dla siebie