Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Agak bardzo Ci współczuję bądź dobrej myśli i na pewno będzie coraz lepiej. W mojej rodzinie jest chłopczyk chory na autyzm długo nie rozmawiał teraz już rozmawia chodzi do szkoły i jest strasznie kochany. Trzymaj się cieplutko.
Agak, będzie dobrze! Koleżanki dzieci chodziły do Tego przedszkola i była zachwycona opieką i wogóle. Podobno bardzo trudno jest się tam dostać.
Żużaczku, nie mam pojęcia jakie zasady przyjęcia do przedszkola obowiązywały 8 lat temu, dlatego też dziękuję Ci za uswiadomienie;-).
Agak, szukaj kontaktu z rodzicami innych dzieci u których stwierdzono autyzm, oni najlepiej ci poradzą co robić. Co to znaczy w trzech płaszczyznach? Na pewno Patryk ma szansę z tego wyjść zwłaszcza, że jak piszesz, nie jest mocno nasilony. Na pewno dużo można zrobić, na pewno są jakieś możliwości terapii, muszą być. Dużo dużo siły i wytrwałości! I mam nadzieję, że Żużak ma rację
Trzymajcie kciuki Wiktoria od wczoraj biega po domu bez pampersa. Zaopatrzyłam się w odpowiednia ilość majteczek i rajstop na razie mam dużo entuzjazmu.
Agak, znalazłam tu ciekawą dyskusję na temat diagnozowania i terapii dzieci z autyzmem, może Ci się na coś przyda, tam pisze dziewczyna z Białegostoku, może Ci się uda z nią skontaktować. Autyzm czy ZA - diagnoza - Inny