Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kiedy zapytałam czy chce soczek w kartoniku i odstawiłam go na półkę przy braku reakcji wykrzyknęła z wyrzutem : Cieee! (czyli bez wątpienia użyła czasownika "chcę"
, to juz drugi w repertuarze, pierwszy to "da" czyli "daj" po naszemu
) Po powrocie zrobiła siusiu do nocnika i podtarła sie papierem (Anetko podpatrzyła to od twojej Madzi
) Z mówieniem jeszcze kiepsko, ale zrobiła ostatnio duuuże postępy jeśli chodzi o kontakt, wykonywanie poleceń itp. Jestem bardzo z niej dumna
Dzieci nie wolno chwalić! Dzisiaj sobie odbiła wczorajszy dzień z nawiązką. Nie chciała siadać na nocnik, nasiusiała: na wykładzinę, na fotel(chciaż nigdy wcześniej tego nie zrobiła
), w majtki na spacerze. Nie zjadła obiadu, nie zjadła kolacji, w drodze powrotnej ze spaceru wyła i co chwila kładła się na ziemi (bo ciastka sie skończyły). Mówiła, że chce siku, żeby jej zdjąć majtki, bo uwielbia biegac na golasa, poczym wcale nie robiła siku a jak chciała siku to nie mówiła, nie dała sie posadzić na nocnik tylko robiła gdzieś jak nie widziałam.