Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To tylko opis zachowań, które każdy może mieć i o niczym to nie świadczy. A o ADHD też myslałam
, poważnie
, chyba juz mi faktycznie korba odwala. Ale myślę, że coś na rzeczy jest mniej lub bardziej tylko nie wiem co, zobaczymy. Narazie czekam na wizytę u psychologa(która miała być dziś, ale pani zadzwoniła i przełożyła na za dwa tygodnie
), która pewnie i tak nic nie wniesie i usiłuję się dystansować. Mój pediatra przypisał Zośce suplementy na odżywienie mózgu (kwasy tłuszczowe omega-3, taki tran) i stwierdził, że wszystkie dzieciaki po tym ruszają z mową i ona też za parę tygodni ruszy...no to wciskam jej ten tran, którym pluje na potęgę i czekam...do tej pory wszystko co wymyslił nasz lekarz się sprawdzało. Zobaczymy
całe skórzane jak to Bartek.

cierpliwosci w oczekiwaniu na wizytę.I jak chcesz to moge przytoczyć przykład własnego dziecka,mówi 3 wyrazy mama-na wszystkich ,nie i czasem tak.A reszta to własna twórczośc typu "ziazia" "tuf" co nie znaczy nic.I nawet nie próbuje jeszcze uczyc go korzystania z nocnika,bo to nie ten czas.