reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Jolit@ - jestesssss!! kromka to nie pokusa hihih ;-) ja sobie odmawialam slodyczy i zapychaczy, a teraz siedze sama, maz gdzies wybyl, wzielam sobie czekolade .. ale przeczytalam posta od Alusi ( oj, ale uroslam :):):: ) to nie tknelam ani kawaleczka!! i nie zamierzam!!!!! woda sie zapycham :-)

reklama
Mateuszkowa dlatego zaczelam pisać na forum bo mnie też motywujecie swoimi postami i ciesze się że dzięki mnie ktos zjadł mnie kalorii heh :-)

Właśnie u mnie na podworku ktoś się zakopal a jestem sama w domu hmm ...

edit : to teść więc spoko :-D

Alusia - nie sadzilam ze to ma taka MOC! juz sie przymierzalam...ale stwierdzilam - no to jak, odchudzam sie czy nie? skoro ktos we mnie wierzy ;-)
co do tescia - kobieto bez serca :-D

Mateuszkowa przepraszam no ale nie widzialam przez okno auta tylko slyszalam jak gazuje i nie może jechać no ale za chwilke patrze na telefon i tesc dzwoni zebym mu przyniosla łopate bo nie może wjechać :-D:-D
A co do mocy to ma ... Jak patrze na Wasze wyniki to sobie myśle tak a co one mogą to ja też moge !! A jak tam ocet? Zaczełaś już? A zdecydowalas się na jakaś konkretną diete?? :-):-D

wiesz co ocet musze kupic jutro wiec od jutra zaczne :-)
boje sie troche tych diet .. ze nie wytrzymam na ograniczonym jedzeniu, albo ze bedzie jakas pokusa i tyle..
nigdy nie mialam problemow z waga, zarlam jak dziki kon a bylam szczupla no ale po ciazy zostalo troche..
maz uwaza ze juz cacy jest ale mnie ten brzuch tak wkurza ze masakra!!!! czy to w ogole kiedys zniknie? czy sie"wchlonie" ??? a ta skora???

ja nie chce duzo zrzucic - ot takie male 5 kg i bede w niebie,

To może wystarczy żebyś zaczeła ćwiczyć ? Oh jak ja Ci zazdroszcze. Sama nie wiem dlaczego po ciazy sie tak zapuscialam ;/

alusia no to cwicze, slawetna 8abs :-) i jest efekt! ale podskorny :/ .. miesnie czuc wspaniale, ale skora zaslania ;-((
no i bieganina przy malym daje sie tez, cwicze tylko rano bo pozniej jestem tak wypompowana ze pol brzuszka nie zrobie..probowalam tak pare razy i nie bylam w stanie :/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry :) wstałąm i już pije kawke. A Wy jak tam? Wyspane? Ja od poniedziałku 2kg mniej :) i to mnie strasznie motywuje :-) tym razem wytrwam w tej diecie :-)

Mateuszkowa a może hula-hop mi kiedyś pomogło pozbyć się boczków i z brzucha też troszke zeszło :-)

hej

znalazlam cos fajnego :

8 Minute Buns - YouTube

cw. daja popalic!! przynajmniej mi!! ale cos czuje ze beda efekty.. :-)

Alusia brawo za te 2 kg na minusie!

ja zaraz jade do pracy zlozyc wniosek o wych.. eh........

reklama
anulka podeslesz tez mi swoja diete ??? :-)

gaja ale zielone z torebek to chyba nie ma znaczenia?czy tak samo ??

dzisiaj sie ograniczalam, pomimo licznych pokus nie uleglam!! :biggrin2: ha!

Kochana ma znaczenie najlepsza jest tylko liściasta, żadna z tych ekspresowych bo tam więcej pyłu herbacianego niż herbaty, ja mam obcenie zieloną z jaśminem z Rossmana, tam są takie pólki z herbatami przeróżnymi :) I są pyszne.

A tak w ogóle witam i zdycham, łeb mi pęka, brzuch boli:confused2: nie mam siły i chęci na nic, jeszcze śniadania nie skonsumowałam bo do sklepu muszę iść a mam lenia - no:zawstydzona/y:

Do góry