reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Gratuluje ząbka Mateuszkowa ;)) :)) a winogrona w końcu nie zjadłam, napiłam się wody heh :))
U mnie też dzisiaj pogoda straszna. Mgła, pada szkoda no ale cóż...

reklama
Dzien doberek :-)

U mnie sloneczko za oknem i w zwiazku z tym musze okno tarasowe chociaz umyc,bo po prostu porazka!!:no: jest tak opalcowane,ze jak te slonce mi zaswieci a swieci prosto w okna to widze tak usyfiona szybe,ze chocby nie wiem jak mi sie nie chcialo to musze ja przetrzec! Tylko to taka syzyfowa robota,zaraz mloda i tak bedzie tam stala i spowrotem pobrudzi i tak o :baffled:

Wstalam dzisiaj i oczy mam spuchniete,moze ktoras z Was ma ten rollon z avonu na opuchniecia i cienie pod oczami??? ja mam polski katalog i moge zamawiac po polskich cenach u konsultantki z Berlina.

Mateuszkowa fajnie na wodnym lozku ;-) sie igraszkuje... ;) a nasluchalam sie od innych,ze niby nie :confused2:

1 dzien marca dzisiaj :-) z kazdym dniem blizej wiosny ...

Przyjezdzaja dzisiaj do mnie kolezanki,w tym jedna fryzjerka i pasemka mi zrobi-dwa kolory blond i jakis braz ...hehe ,widzialyscie mnie w czarnej peruce a ja blondynka jestem ;) i juz wlasnie mam za mocno jasne wlosy dlatego terez robie dwa kolory...i pewnie mi za ciemno bedzie :baffled:

Alusia gratki za silna wole ;) ja tam bym pewnie wszamala tego winogrona...ja tak mam,ze owoce nie sa dla mnie kaloriami,ale wiem,ze wionogrona i banany w dietach nie sa polecane...

Moja siostra tez na diecie,w ciagu miesiaca schudla 7,5 kg. :-) ale moja siostra chudnie z wagi ciezszej,ze tak sie wyraze ...wiec :)

Ostatnia edycja:
Jolit@ ten rollon jest super naprawde. Ja nosze okulary i wiecznie mam wory pod oczami a dzięki niemu schodzi mi to i opuchlizna też :))
To dzisiaj udana noc tak?? :)) Super. Potem pokaż efekty fryzjerskich zmagań z włosami :))

jolit@ - no to loze w pelni przetestowane ;-) dobrze ze nic sie tam nie przelewa i nie chlupocze ;-) a moze jednak??? ;-) cora nie opanowala ci lozka zeby skakac???
alusia - mowisz ze takie rollony dobre? hmm... moze trza zainwestowac?

ja sobie wczoraj kupilam maseczke, ale bylam w sklepie w Mateuszem i sie spieszylam, patrze w domu a tam po 30 roku z. kurde :/ :/ jednak nie zastosuje.....

a co do bananow..to ja wiem ze nie powinno sie ale maz kupil wielka kisc :crazy: i zjadlam wlasnie jednego z jogurtem, slonecznikiem, otrebami i mala lyzka miodu...:crazy::crazy::crazy:

Mateuszkowa naprawde polecam a ja akurat mam problem z worami pod oczami i wieczną opuchlizna i mi pomaga :))
A co do bananów to ja też uwielbiam ale słyszałam że bardzo są tuczące więc nawet ich nie kupuje żeby nie widzieć .

Ja już posprzątałam pranie, pralke jedną już powiesiłam teraz pierze się druga. Gotuje kapuste z grzybami do pierogów i ziemniaki do ruskich :))

Edit:
Dzisiaj mi się śniło że ząb mi się złamał na pół a potem wypadł kurcze.... :((

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja z zieloną herbatką zasiadam :)
musze ogarnąć mieszkanko ale to nie zając nie ucieknie;-)

Wiecie a ja mam problemy z sińcami pod oczami, nie mam worków a sińce i nie wiem czym je wypłowić, musze stosować korektor aby je tuszować :-(

Gaja z avatarka widze że nosisz okulary więc przez to masz since i naprawde na to też pomaga. Wiem bo sama nosze okulary i go stosuje ;))

Gaja z avatarka widze że nosisz okulary więc przez to masz since i naprawde na to też pomaga. Wiem bo sama nosze okulary i go stosuje ;))

to będę musiała po wypłacie zamówić sobie jak toto takie cuda czyni.
Okularnik jestem od 10 rż, najbardziej denerwują mnie latem kiedy to słońce razi a na razie za drogo mi na soczewki przyciemniane :/ A kontaktów nie mogę bo mam astygmatyzm i dużą wadę a takie to kosztują tyle , że głowa boli:-(

reklama
fakt, najadlam sie tym bananem :-)

ja tez nosze okulary ale sincow nie mam:eek::eek:

przed ciaza nosilam soczewki, ale w ciazy nie bo sie nie dalo a teraz przy dziecko w okularach mi wygodniej.. soczewki napewno wezme na wyjazd na wakacje jak gdzies pojedziemy :-)

dziewczyny wpadlam w szal sprzatania.. do ktorej zawitac?? musialaby sie tylko Mateuszem zajac ;-)

Do góry