Dzien doberek :-)
U mnie sloneczko za oknem i w zwiazku z tym musze okno tarasowe chociaz umyc,bo po prostu porazka!!

jest tak opalcowane,ze jak te slonce mi zaswieci a swieci prosto w okna to widze tak usyfiona szybe,ze chocby nie wiem jak mi sie nie chcialo to musze ja przetrzec! Tylko to taka syzyfowa robota,zaraz mloda i tak bedzie tam stala i spowrotem pobrudzi i tak o
Wstalam dzisiaj i oczy mam spuchniete,moze ktoras z Was ma ten rollon z avonu na opuchniecia i cienie pod oczami??? ja mam polski katalog i moge zamawiac po polskich cenach u konsultantki z Berlina.
Mateuszkowa fajnie na wodnym lozku ;-) sie igraszkuje...

a nasluchalam sie od innych,ze niby nie
1 dzien marca dzisiaj :-) z kazdym dniem blizej wiosny ...
Przyjezdzaja dzisiaj do mnie kolezanki,w tym jedna fryzjerka i pasemka mi zrobi-dwa kolory blond i jakis braz ...hehe ,widzialyscie mnie w czarnej peruce a ja blondynka jestem

i juz wlasnie mam za mocno jasne wlosy dlatego terez robie dwa kolory...i pewnie mi za ciemno bedzie
Alusia gratki za silna wole

ja tam bym pewnie wszamala tego winogrona...ja tak mam,ze owoce nie sa dla mnie kaloriami,ale wiem,ze wionogrona i banany w dietach nie sa polecane...
Moja siostra tez na diecie,w ciagu miesiaca schudla 7,5 kg. :-) ale moja siostra chudnie z wagi ciezszej,ze tak sie wyraze ...wiec