reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Mateuszkowa ja niestety Cię nie zaprosze sprzątać bo sama też mam dzisiaj jakiś zalony dzień i latam ze szmatą.
A co do soczewek to ja się chyba skusze tylko musze iść do okulisty i dowiedzieć się co i jak bo nosze okulary od 2 r.ż ...

Gaja a naprawde cuda czyni. Moge polecić z czystym sercem :*

reklama
alusia, osz Ty samolubna babo ;D sprztac wolisz sama hehehe

ja tez nosze od dawien, dawna, kiedys byly + a teraz sa - wiec masakra :/

zrrobilam juz na kolacje twarozek 0% ze szczypiorkiem ^^ :-)

Cześć dziewczyny!

Edysiek, no jem, jednego dnia zjadłam owsianke, drugiego jogurt z łyżką płatków owsianych, teraz mi się znowu taki głód zaczyna, ale pokonam go. : D Biegam, jem mało, ale jak zjem to coś normalnego, nie dietetycznego. Bo w sumie stwierdziłam, że jak jem tak malutko to mogę zjeść coś bardziej kalorycznego. : D
Dziś moja mama sernik zrobiła i się skusiłam. ^^ ale grzechy popełniane rankiem nie bolą tak bardzo jak te wieczorem. :D
Remonty zawsze są okropne. W mieszkaniu tylko panele kładliśmy, tapete przyklejaliśmy na sufit, na ściany i tylu. W tamtym roku robiliśmy generalny remont naszego pokoju w Polsce. Remonty są straszne. :nerd:

Rano biegałam 40 minut, wieczorem też pojde na pół godzinki. Póki mi się chce to musze korzystać. Dziś poszłam sobie na spacerek z Maksiem do mamy. 4 km. :D

Ostatnia edycja:
nie mam koncepcji na obiad więc jem kapustę kiszoną:-p i skibkę razowca, no nie wiem co gotować mam, jutro chyba sobie szpinak kupię i zrobię:tak:.
toxicstar ja i tak podziwiam cię za to bieganie, nigdy nie byłam jego zwolenniczką, rower, pływanie, rolki to tak ale bieganie nie weszło mi w krew:-p

No moge do was dołączyc juz :-) od 2 dni ograniczam sie jedzeniowo i cwicze A6W :-)
Odsatawiłam proszki... przytylam na nich 10 kg od wrzesnia! porazka... :no:

Witam miło jeszcze raz;-)

toxicastar - :-) nie glodz sie nam tu tylko hihih, masz racje lepej zjesc cos rano niz na wieczor :p przynajmniej jest w pamieci na caly dzien:-D:-D

gaja - ja za to uwielbiam biegac, kiedys startowalam na zawodach i takie tam ale to bylo jak bylam mloda hahahaha:-D:-D chcialabym wrocic to zawsze sobie znajde wymowke a to nie mam ubrania a to nie mam
butow a to pogoda nie taka jak trzeba.. :p eh.......a teraz jest dziecko wiec moja najwieksza wymowka :p

liza - witaj :-) a co to za proszki ??

alusia - hop, hop ???????

ja sie probuje dzis ograniczac, naparwde, pomimo wielkie checie na zarelko slodkie badz slone, cos tam skubnelam ale pije duzo... eh......

Hej Dziewczyny

Mateuszkowa no robiłam te pierogi i tyle mi zeszoło, Od 13 stałam przy blacie w kuchni ale spoko już skończyłam i mam jakieś 10 mniut czasu bo zaraz znowu ktoś coś będzie chciał. A super że się ograniczasz :)) wytrzymasz do wieczora trzymam kciuki ;** :**

Liza witaj :)) zapraszamy do nas. Pisz często ;*

Toxicstar ja też Cię podziwiam za bieganie. Ja nawet jak bym chciała to za bardzo nawet nie mam gdzie no ale procz tego zawsze są jakieś wymówki haha :))

Wrrr... byle do 18 bo mój Olek już tak marudzi że zaraz będe sufit gryzła ze złości :)

alusia a daj mi spokoj...... z tymi dziecmi...... zmienne nastroje jak u kobiety w ciazy :/

ryczy, zaraz sie smieje, piszczy, zrobi kupe do swiezo zmienionej pieluchy - po 2 minutach :crazy::crazy::crazy::crazy:, drze sie...........co bedzie dalej to ja sie juz boje.. a niechze idzie juz spac :-D:-D

dawaj pieroga ;D:-D ja nie umiem i nie robie :p
za to zrobilam galaretki..................mniam, mniam.........
szkoda ze nie ma takich bez cukru..:eek:

Oooo ja jutro galaretki sobie zrobię a co!

Liza witaj i pisz jak najczęściej te forum mocno motywuje ale jak sie na nim częściej przebywa:tak:

Ja właśnie zastanawiam się czy poćwiczyć czy później hehe:-p czasem tak mi się nie chce ale jak już się zmuszę to potem te 30 minut zleci.

reklama
Do góry