reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Mateuszkowa myśmy zapisywali nasze dzieciaki do żłobka na wrzesien 2011 w maju 2009 :)) jeszcze nawet Jasio nie był na świecie a Olek nawet nie był planowany. Ale w sumie nie poszli... Jak mąż po rezonansie? Jest już w domu?

Edysiek ten taneczny program? A komunie robisz w lokalu czy w domu? ;)

Ja właśnie skończyłam rowerek hula hop a teraz mam tą agrafke miedzy nogami :D i zobaczymy :D ;)

reklama
alusia zeby zapisac dziecko potrzebne jest pesel, ot drobnostka :p a pelno takich mam na lewo bez peselu i potem nagle sie miejsca koncza....:cool::cool::cool: przynajmniej u nas tak ........

U nas też tak było. Myśmy stali od 23 a zapisy byly o 6 rano i byliśmy ok.10 a na liscie mieliśmy nr 54 więc masakra ;/

Edysiek my rok temu komunię mieliśmy w tym roku ma mój bratanek i chrześniak zarazem:tak:

ja dziś odpuściłam ćwiczenia bo jeszcze raz z małym na spacerze byłam:-p

alusia co ty mowisz????:szok: to jakis kosmos!!

dziewczyny my w tym roku tez mamy komunie-chrzesnica meza i chrzciny, prawdopodobnie x 2 nic tylko peniazki hodowac na balkonie hahahaha
od 3 lat jest tak po pare slubow, chrzcin, komuni........... hehehe

gdzie jest do jasnej ciasnej moj maz ? :p :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No całkiem serio mowie ;/;/
No my poki co nie mam żadnych komuni ale mamy w pażdzierniku wesele a komunie zaczną się jak moje dzieciaki pojdą do komuni. Wtedy w jednym roku chyba 4 wypadaja ;D

hahaha Alusia u mnie jest masakra!!! najpierw slub brali kuzyni, my, inni kuzyni, jeszcze jedno, no z 6 slubow bylo chyba rok po roku po 2 w jednym !!!!! pozniej sie dzieci rodzily to chrzciny!!! razem z weselami nawet, pozniej komunie!!!! potem sie nasze porodzily dzieci i dzieci tych co brali slub z nami masakra!! kolejne w drodze , inne maja pare miesiecy!! zostal ze slubow moj brat jeden jedyny a za 5 lat............. jest 6 dzieci na komunie......... hehehe
: P

No to tak jak u nas. Za 4 lata jest 5 dzieci do komuni tylko ze moi pojda razem ;)) Już powoli zbieramy kase ... :) A jak tam mąż po rezonansie?

reklama
Do góry