reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

dzień dobry

pożarłam się z meżem wczoraj:angry::angry::angry: niech spada!
pranie już się kończy prac, zmywara włączona, ogarnięte conieco, ja dokańcxzam śniadanko - kanapeczki z jajcami mniam!

Gaja, ale w TEN sposób też spala się kcal i dodatkowo ćwiczysz wszystkie mięśnie:-D:-D:-D:-D:-D:-D nawet nie mów, że po 30stce z wagą gorzej bo to już niedługo :-D:-D:-D

kropeczka, czyżby narcyzmem zasiało ?? ;D kochana, tak Ci sie wydaje, że sam polezie ;D zacznie sie bieganina za nim na całego ;D a nie probowałaś go przetrzymać jak wymusza?? ja to zastosowałam i jest w porządku , chociaż wiele mam jest zapewne na NIE, ale musiałam - było źle, siku iść nie mogłam bo ryk niemiłosierny, poryczał ze 3 razy i zobaczył, że to nic nie daje, serce mi pękało ale teraz jestem dumna, że dałam rade , mój nie cycusiowy, z zasypianiem nie jest źle bo sam usypia od pół roku ! ale wstaje co chwile, i trzeba go doglądać - siedzieć skitranym za łóżkiem w pokoju :-D - usypia sam średnio po 10 min., oczywiście jest tak, że dalej wymusza, ale już nie na taka skale jak kiedyś, najgorzej jest po jakichś odwiedzinach, lub imprezach chociaż z góry zaznaczam, żeby nie przekazywali go sobie z rąk do rąk, to i tak troche marudzi w następnym dniu :confused2: i tylko niech nikt nie myśli , że ja swojego dziecka nie kocham, nie przytlam, leży ono samo, ryczy to ryczy, bawi sie to bawi, o nie, poprpostu nie daliśmy sie sterroryzować niemowlęciu :evil: co do zdjęcia - pochwal się :-))

Toxi, toz to wyczucie miał twoj P. eh niestety ale Twoj Bułgariniu ( jak slodko :-D) będzie musiał wiedzieć, że co jakiś czas ten facet będzie sie pojawiał.. :eek:, co do "pszczółkowania" to daj mu poczekać :p niech się zaślini do granic możliwości :-D:-D:-D super że zabkli wychodza, nam pchaja sie dwie górne dwojki naraz a jedynek nie ma ahahahaha będzie wampir ;D

Edysiek czekamy :-)

Jolit@, Alusia? :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Mateuszkowa ja wiem, że sex to dobry sport ale je np nie lubię być aktywna akurat w tym bo skupiam sie na tym jak mnie np cholernie nogi bolą (np na jeźdźca) niż na przyjemności, bo ja lubię szybko i niestety moje mięśnie po 10 minutach takiej jazdy wysiadają haha:-D:-D:-D Zresztą jakoś ostatnio nie czerpię z tego supe przyjemności, wszędzie dzieci, idą spać o 21-22 gdy ja już ledwo na oczy patrzę. Ech takie zero intymności i sex na "cichacza" żeby nawet sprężyna nie jękła w tapczanie:-p:laugh2:

A ja nadal śniadanie nie skonsumowałam, kawa chyba podrażniła mi pusty żołądek i wręcz niedobrze mi sie zrobiło:baffled: No nic wezmę i coś wcisnę w siebie

Gaja to Ty tak jak ja, 10 min to max hahahahaha ;-) ale zawsze gra wstępna może być dluższa i czemu to najpierw przyjemnie nie ma byc Tobie a później mężowi ?? :evil: stosuje taka "zasade" i polecam hahahahaha

ja zaczęłam pić mleko rano, zamiast wody, bo mój żoóądek już miał dosyć, zgaga taka jak w ciązy po wszystkim, a mleczko mmnie uratowało, najgorsze jest to, że przeciez mleko z kartonu jest słodkie i smaczne a ja mam jakies wyobrażenie o takim jak z woreczka, zagotowanym - dla mnie śmierdziało ;D jeszcze z kożuchem, bleeeeeeeeeeeee i mnie odrzuca zanim je sobie naleje do szklanki ..

no u nas teraz sex to taki na łapu capu:sorry: ot zaspokojenie potrzeb typowo zwierzęce:-p ech ale zawsze tak po jakiś 2-3 latach znów jest super tylko ja się zastanawiam gdzie Maksa "wykopię" później, bo każde ma swój pokój i nie ma gdzie:eek:

Gaja, no cięzka sprawa, tu juz z jednym jest ograniczenie, bo drze się albo cos chce akurat wtedy więc trzeba czas dobrze wydysponowac na TO, a co dopiero z taka zgrajka :sorry::sorry: przydałby sie wyjazd na wakacje we dwójke nawet na tydzień, dla poseksowania na zapas :-D:-D:-D ale tak to chyba nie działa :-D:-D:-D:-D

wiesz jak to mój T. mówi na zapas sie nie najesz:tak: a sami nie mamy szans wyjechać, kto z 3 dzieci zostanie? Na pewno nie moja mama a teściowa na codzień zgubiła adres do nas więc tym bardziej nie mamy na co liczyć:confused2:. Druga prawda, że po prostu wolimy jeździć z dziećmi bo oni na codzień nie mają żadnych atrakcji i wyjazdów więc mielibyśmy wyrzuty, że sami tak się relaksujemy:baffled: dziwne ale my tacy już jesteśmy, przyjdzie czas, gdy będą szczęśliwi jak na weekend gdzieś wyjedziemy ale póki co chcemy przy wyjazdach mieć ich przy sobie:tak:

Póki co myśle podobnie i chce każde wakacje, żebysmy razem spędzali :tak: no nic to pozostaje Wam, ukrywać się w spiżarkach, lazienkach, albo nastawiać budzik w nocy i przy świetle księżyca skonsumowac co trzeba, albo poprostu idź, do męża jak b,edzie sie kapal :p będzie 2w1 ;-)))))):tak::tak:

Kochana żeby to było z tą kąpielą takie proste:-p u nas co chwila dzieci się do łazienki dobijają jak nie śpią, Maks to cały czas wali w drzwi żeby go wpuścić:-p

Bosze muszę iść w piecu rozpalić bo zimno jak w psiarni w mieszkaniu:no: i śniadanie zjeść i na steper wskoczyć bo później chęci mi odejdą

Gaja, nie pomyślałam, że dzieciaki napastuja tak łazienke ;D;D a żeby nie skrzypiało w nocy to na podloge się przenieście ;D - polecam hahahaha ;-))

u mnie ciepło, chociaż pada okrutnie :eek: mały śpi a ja juz zjadłam jogurt .. hmm ..

pomęcze agrafke

dziewczyny, halo ???????? gdzie jesteście???

reklama
Do góry