Cześć dziewczyny!
Gaja, no ze mną to trochę inaczej. Bo jestem bardzo pewna siebie, swojego ciała i swojej atrakcyjności. Ale jak wychodze, jak wracam do domu i patrze w lustro to mam dość. *_* Też mam masywne uda, i to mój największy kompleks. Ja mam rozstępy tylko na brzuchu i biodrach, cellulitu na szczęście mam mało. *_* Jak sobie tak czasem myślę jak wyglądałam przed ciążą too eh.. Mi do wszystkich mankamentów urody mojej to ciąża się tylko przysłużyła. Ale warto było więc nie płacze i pracuje nad sobą.
Alusia, no u mnie było na odwrót. P pracował bo pracował, pieniądze były n a koncie cały czas, ja nimi rozporządzałam, on mi zawsze mówił i pytał się czy może jak coś chciał. Potem zaczął zabierać większość pięniędzy ale to już nie ważne. Ee tam. Teraz będę mieć tylko swoje i nie będę się denerwować.
Kropeczka, żartowałam z tym wibratorem.

Nie miałam okazji jeszcze bułgarowi wysłać znaczących spojrzeń. : P Nie wiem czy pierwsi czy którzy, zawsze spotykałam się tylko z Polakami. *_* Zobaczymy.
Właśnie dziewczyny! Pomóżcieeee miii.. słuchajcie. Miałam dziś iść do restauracji, zaprosił mnie na kolacje, wszystko cacy i w ogóle. Ale okazało się, że Maksia nie mam z kim zostawić. No to wyszło tak, że jak ja nie mogę iść na randke to randka przychodzi do mnie. Mam coś dziśśś ugotować na tą kolacje, nie wiem kompletnie co. -,- Weźcie dajcie mi jakieś pomysły. ;<
Poza tym dziś będzie cholera jasna romantycznie, dostałam jeszcze @. *_*