reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Pogoda cudna się zrobiła, słonko i cieplutko:-D Później znów na spacerek a póki co owsianke szamam a reszta rybkę z frytkami i surówką ma:tak:

A i udało mi sie kupić 100 szt pampersów za 40 zł, trafiłam na wyprzedaż sklepu i wzięłam jeszcze super kubek niekapek, butlę na mleko, szamponik i cos tam jeszcze to akurat sie nie zepsuje;-)

reklama
halo, halo jestem i ja :-D
kupiłam te buty do biegania!! ale bez spodni i bluzki bo nie wbyło nic fajnego - w przyzwoitej cenie dla mnie:sorry::sorry: musze poszukać gdzie indziej
mąż dziś pwiedział mi 2 rzeczy :

1. że wyglądam na zasuszoną - na twarzy:eek::eek::eek::eek:
2. że go "zajeździłam" buahahahahahaha :p chciał to ma :p błagal o litość hahahahahahahah

na obiad zrobiłam kotlety sojowe z jajeczkiem :tak: i ogórkiem kiszonym :tak:, póki co najedzona jestem, ale już język "mieli" żeby coś pożreć, ale nie dam się !!!

u mnie szaro sie zrobiło, może będzie burza??? :-) kto wie..

Gaja, ja mojemu dziś kupiłam kubek 360 st. ten z lovi no zobaczymy.. sam koszt 33 zł, a ja kupiłam dwa ( po 9 mc i po 12 mc ) za 32 zł, bo mój niekapków nie chce:no:

Dzień dobry :D
Wreszcie mam chwilkę dla siebie bo od rana w biegu. Dosłownie, bo zaliczyłam 1 h 15 min marszu, bez Bartusia, ale w takim tempie, że po powrocie myślałam, że wejdę pod prysznic w ubraniu...
Dziś mamy dzień w domku, bo dziadkowie wędzą pstrągi na działce, więc nie ma kto zostać z dzieciem. pogoda byle jaka - pochmurno, 14 stopni, więc nie zawiozę Bartusia na działkę.
Nooo moje Drogie, kto nie ma grzechów dietowych niech pierwszy rzuci kamień albo czekoladkę ;)
Cały dzień potrafię się pilnować aż tu mniej najdzie, o 21 zjeść 1/4 makreli :szok: staram się jednak tego nie robić, bo brak efektów mnie nie dopinguje, i zostanę w miejscu, a tu czas nagli, za chwilę urlop. Nie to co Wy, już wylaszczone.
Gaja - może na te małe niedoskonałości skóry jakiś kosmetyk? wygoogluj, słyszałam w Dzień dobry TVN, że mnóstwo kosmetyków można w domu zrobić np. zmieszać oliwę + fusy z kawy + namoczone w gorącej wodzie otręby i mamy peeling i maseczkę ujędrniającą. Mnóstwo jest takich przepisów, trza szukać, jak coś znajdę to wrzucę linka.
Toxi - na dzień dobry czooosnek???... a buziaka mu po nim dajesz? ;) przestań z tym wibratorem, żadna rewelacja, mój B. mi kupił po pierwszym roku związku, bo powiedział, że nimfomanką jestem chyba :szok: ja twierdziłam wtedy, że tak, jestem, ale tylko jednego ogonka :-)
Uśmiechnij się znacząco do Bułgara, to południowiec też przecież, a oni do łóżka pierwsi, gorzej podobno z ich pracowitością ;-)
Alusia - toś narobiła sobie kolorków ho,ho... Nie wiem czy w Sferze jest jakaś bawialnia dla dzieci, wiem, że jest coś rodzaju Figlo, ale chyba pod kontrolą rodziców, trza sprawdzić na ich stronie w sieci.
Edysiek - ach, z tym moim chłopem.... wyobraźcie sobie, że w galerii handlowej albo w spożywczaku typu tesco czy auchan, to ja go błagam, żeby porzucił już regały z kosmetykami, alkoholem, sklepy z butami, jubilerów (maniak drogich zegarków) i drogerie... to ja proszę, żeby już jechać do domu albo iść na kawę bo jestem zmęczona :szok:

Mateuszkowa - daj znać, jak się sprawuje 360 st. tez o nim myślałam, kupiłam najpierw niekapek, który jest kapek :no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ropeczka ja te fusy próbowałam ale syf w wannie masakryczny hehe;-) fakt super są tylko ja max 2 x w tygodniu sobie robiłam a teraz zaniechałam ale czy ujędrniało skórę? Na pewno wygładzało:tak:

A ja z Miłoszem na rowerze byłam na mini wycieczce i na placu zabaw. Mam dość, zaraz kąpiel i jeszcze jedna seria brzuszków i jakis film sobie zapodam:-p

Gaja - nie wiem, jak tam Twoje plany wyjścia, ja chyba posiedzę w domu. U mnie tragedia: 8 stopni, pada, pochmurno, nawet nie ma co liczyć na poprawę pogody.
Zostań, zostań, zjedzą śniadanko z mężami/partnerami, wypiją kawkę i wpadną.
No ja już jestem ale u mnie śniadanko było o 7.30 a Bartusiowa pobudka o 5.45 :tak:

Dzień dobry :*
Ja też jestem w trakcie śniadanka ;) musli z jogurtem naturalnym i kawka :)
Dzieciaki oglądają Ciekawskiego Georga a mąż śpi po nocce :))
Ciekawe gdzie Mateuszkowa, Jolit@ i jak tam się bawiła Edysiek na weselu :))

A Wy dziewczyny wyspane? ;)

Kropeczka to może tam się kiedyś umówimy jak bedziesz miała ochote ;)) Twoj maly już raczkuje? ;))
A u mnie Olek też już powoli zabiera się do spania, zrobił się marudny i trze oczy :/

reklama
Zaczyna raczkować, staje na czworakach, pełza do tyłu. Jest dość ciężki, więc pewnie trudniej mięśniom utrzymać 11 kg; ale rodzice też nie mali: ja - wiecie, a tata: 196 cm/98 kg. A brak raczkowania to po części też moja wina, bo nie podobało mu się leżenie na brzuszku na podłodze, więc mama wszędzie zabierała ze sobą a to do leżaczka, a to do huśtawki, a to do wysokiego krzesełka do karmienia, więc Junior głównie się wylegiwał :tak: no to teraz mam. Sądzę, że rozpędzi się w ciągu 2-3 tygodni, tylko teraz funduję mu 3-4/dziennie seanse na dywanie.

Do góry