reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Jadę na pięć dni do Włodawy a dokładnie nad jezioro białe na 5 dni, ale ja dopiero co zarezerwowałam bo u mnie co do urlopu to cieżko zwłaszcza w lato, ale tak to jest jak mąż pracuje w budowlance, zresztą ja lubie tak na weekend a w inne miejsce a nie ciągle w jednym:-). A Ty gdzie jedziesz nad morze do jakiej miejscowości? Mój nie chce nad morze bo sie mu jechac nie chce tzn. mówi że za daleko itp ,ale zobaczymy napewno cos jeszcze wymyslę co do wakacjowania.

reklama
Jeszcze nie wiem może Karwia albo Rowy ale to wyjdzie w praniu :) chociaż to jeszcze nic na 100% bo nie wiem czy bedzie tyle kasy :) no a druga sprawa nie wiem czy znowu się mu coś nie odwidzi :) :p bo to mam z mężem jechać .. hmm zobaczymy ;)
A co do jazdy tak daleko to ja uwielbiam jeździć co prawda paliwo cholernie drogie bo podróż nad morze wyjdzie jakieś 500zł ale mimo wsio chce jechać...

No a co do tego jeziora Białego to powiedz mi jak tam jest? Jest tam co robić? Czy tylko plaża i jezioro ? Są jakieś atrakcje?

Kochane mam prośbe ;)
http://shinybox.pl/?ref=7627dca wejdzie w tego linka i zarejestrujcie się ;) można zdobyć darmowe pudełko z kosmetykami jak zdobędzie się 100 pkt. Proszeeeee :))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Alusia nad Białym jest swietnie jeździmy tam co roku po parę razy tzn. przeważnie tak na 4-5 dni, atrakcje są owszem dla dzieci wesołe miasteczko, mnóstwo barów, pyszne jedzenie heh no i czyściutka woda na wysokości pasa widać dno, jest podobnie jak nad morzem tylko taniej i woda czyściejsza hihi
a własnie mialam się pytać pisalas kiedyś że macie a8 4.2 poweidz jak Ci się tym jeździ i czy jest z automatem? Mój planuje a6 właśnie z podobnym silnikiem bo teraz mam a4 diesel ale 1.9 więc słabiutka ale dla mnie i dzieci starcza jednak zawsze to jakas wygoda no i tamte są więkasze w środku.
A co Twój Pan mąż narozrabiał, niestety nie mam dostępu do zamkniętego i nie mogłam doczytać:sorry2::-)

Editek to musze to zobaczy tejezioro Białe ;) dzięki :)
A co do audi a8 to powiem Ci że jest super !! Tak w automacie :) jest mega wygodne a do tego nieziemsko mocne :) a6 chyba nie jest takie szerokie bo a8 jest baaardzo wielka ;) heh ale polecam z czystym sercem ! :))
A co do Pana Męża to priv ;)

Już doczytałam i odpowiedziałam heh
ale ja audi mam w kombi bo jakos bardziej mi się podobają więc chyba a6 wystarczy hehe chyba:-) A nie boisz się jak mocniej docisniesz pedał gazu heh że nie wyhamujesz hihihi:-D własnie ja sie tego boję a mam tendencję do szybkiej jazdy heh
Wejdź sobie na stronke jeziora bialego to zobaczysz albo możesz tez wpisać noclegi jez. biale i tam bedzie widac jak tam fajnie i duzo jest np. willi z pokojami i ludzkie warunki ja wynajęłam 3 os. pokój i małemu biore łóżeczko turystyczne Villa Biała. Okuninka / Jezioro Białe. Okuninka : Pensjonaty.

Ooooo....! Jakie fanki motoryzacji tu mamy! Ale co to? Koleżanki nie wiedzą, że moc, którą mają pod nogą nie zależy od pojemności silnika a od ilości kuni mechanicznych??? :-p:-p:-p
My mamy ich 260 i spokojnie wystarczy, można wcisnąć i czuć, że jedzie.
Ja już po marszu + wejście na 10 piętro i prysznic. Zaraz kładę Bartusia spać a potem spadamy na działkę.
Miłego dnia.

Kropeczko a a8 jest jakieś 330 :p więc jest czym jechać ;))

Editek zaraz popatrze :) i w sumie zoibacze na mapie ile tam mamy km ;)

hej laseczki :D
biegałam dzis rano ale tylko ze 2 km :dry::dry: miałam beznadziejne słuchawki i nie dało się sluchac mp3 :dry: a poza tym, coś moja kondycja słaba :dry: ale agrafke wczoraj jeszcze zaliczyłam i dzis tez muszę a abs wieczorem :tak:

Ala kiedy i gdzie jedziesz ?? bo my z Izą i Gaja jedziemy tez!! :-) ja jadę do Pogorzelicy ( koło Trzęsacza, rewala, Niechorza ) od 20 sierpnia :-) i co do stronki - zarejestrowane ;-) a wyjazd z meżem...hmm... a chcesz? ;-) buahahha co do auta to ja się nie wypowiadam :p no cóż :p a nad morze my mamy 780 km w 1 str :D

Iza nie wkurzaj się na zapas, teoretycznie będę z tydzien przed @ więc widze marne szanse.. :baffled::baffled::baffled:

EDitek super, że wypoczełas, oj jak ja Ci zazdroszcze tych wypadów.. dziś się nie wazyłam bo zapomniałam, a teraz po śniadaniu już jestem więc pewnie było by więcej :-D łososia chyba ugriluję mu bo na patelni to chyba za wczesnie ??

Mateuszkowa no ja też myślałam kolo 20 bo wtedy już są tańsze ceny :) a gdzie dokladnie jedziesz? ;) A Iza i Gaja gdzie jadą i w jakich terminach ? ;)
No to może bedzie okazja się Kochana spotkać coo ? :)) Wybiore coś kolo w okolicy i się spotkamy :D ;))

A my nad morze mamy 680 ;)

reklama
Aluś pisalam - do Pogorzelicy ;-) my akurat w trakcie pobytu mamy zmiane cen na posezonową i z raxcji tego, że jesteśmy 2 tyg to mamy policzone wszystko po cenie posezonowej

Do góry