Jadę na pięć dni do Włodawy a dokładnie nad jezioro białe na 5 dni, ale ja dopiero co zarezerwowałam bo u mnie co do urlopu to cieżko zwłaszcza w lato, ale tak to jest jak mąż pracuje w budowlance, zresztą ja lubie tak na weekend a w inne miejsce a nie ciągle w jednym:-). A Ty gdzie jedziesz nad morze do jakiej miejscowości? Mój nie chce nad morze bo sie mu jechac nie chce tzn. mówi że za daleko itp ,ale zobaczymy napewno cos jeszcze wymyslę co do wakacjowania.
reklama
A
Alusia8989
Gość
Jeszcze nie wiem może Karwia albo Rowy ale to wyjdzie w praniu
chociaż to jeszcze nic na 100% bo nie wiem czy bedzie tyle kasy
no a druga sprawa nie wiem czy znowu się mu coś nie odwidzi
bo to mam z mężem jechać .. hmm zobaczymy 
A co do jazdy tak daleko to ja uwielbiam jeździć co prawda paliwo cholernie drogie bo podróż nad morze wyjdzie jakieś 500zł ale mimo wsio chce jechać...
No a co do tego jeziora Białego to powiedz mi jak tam jest? Jest tam co robić? Czy tylko plaża i jezioro ? Są jakieś atrakcje?
Kochane mam prośbe
http://shinybox.pl/?ref=7627dca wejdzie w tego linka i zarejestrujcie się
można zdobyć darmowe pudełko z kosmetykami jak zdobędzie się 100 pkt. Proszeeeee
)
A co do jazdy tak daleko to ja uwielbiam jeździć co prawda paliwo cholernie drogie bo podróż nad morze wyjdzie jakieś 500zł ale mimo wsio chce jechać...
No a co do tego jeziora Białego to powiedz mi jak tam jest? Jest tam co robić? Czy tylko plaża i jezioro ? Są jakieś atrakcje?
Kochane mam prośbe
http://shinybox.pl/?ref=7627dca wejdzie w tego linka i zarejestrujcie się
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Alusia nad Białym jest swietnie jeździmy tam co roku po parę razy tzn. przeważnie tak na 4-5 dni, atrakcje są owszem dla dzieci wesołe miasteczko, mnóstwo barów, pyszne jedzenie heh no i czyściutka woda na wysokości pasa widać dno, jest podobnie jak nad morzem tylko taniej i woda czyściejsza hihi
a własnie mialam się pytać pisalas kiedyś że macie a8 4.2 poweidz jak Ci się tym jeździ i czy jest z automatem? Mój planuje a6 właśnie z podobnym silnikiem bo teraz mam a4 diesel ale 1.9 więc słabiutka ale dla mnie i dzieci starcza jednak zawsze to jakas wygoda no i tamte są więkasze w środku.
A co Twój Pan mąż narozrabiał, niestety nie mam dostępu do zamkniętego i nie mogłam doczytać
:-)
a własnie mialam się pytać pisalas kiedyś że macie a8 4.2 poweidz jak Ci się tym jeździ i czy jest z automatem? Mój planuje a6 właśnie z podobnym silnikiem bo teraz mam a4 diesel ale 1.9 więc słabiutka ale dla mnie i dzieci starcza jednak zawsze to jakas wygoda no i tamte są więkasze w środku.
A co Twój Pan mąż narozrabiał, niestety nie mam dostępu do zamkniętego i nie mogłam doczytać

A
Alusia8989
Gość
Editek to musze to zobaczy tejezioro Białe
dzięki 
A co do audi a8 to powiem Ci że jest super !! Tak w automacie
jest mega wygodne a do tego nieziemsko mocne
a6 chyba nie jest takie szerokie bo a8 jest baaardzo wielka
heh ale polecam z czystym sercem !
)
A co do Pana Męża to priv
A co do audi a8 to powiem Ci że jest super !! Tak w automacie
A co do Pana Męża to priv
Już doczytałam i odpowiedziałam heh
ale ja audi mam w kombi bo jakos bardziej mi się podobają więc chyba a6 wystarczy hehe chyba:-) A nie boisz się jak mocniej docisniesz pedał gazu heh że nie wyhamujesz hihihi
własnie ja sie tego boję a mam tendencję do szybkiej jazdy heh
Wejdź sobie na stronke jeziora bialego to zobaczysz albo możesz tez wpisać noclegi jez. biale i tam bedzie widac jak tam fajnie i duzo jest np. willi z pokojami i ludzkie warunki ja wynajęłam 3 os. pokój i małemu biore łóżeczko turystyczne Villa Biała. Okuninka / Jezioro Białe. Okuninka : Pensjonaty.
ale ja audi mam w kombi bo jakos bardziej mi się podobają więc chyba a6 wystarczy hehe chyba:-) A nie boisz się jak mocniej docisniesz pedał gazu heh że nie wyhamujesz hihihi

Wejdź sobie na stronke jeziora bialego to zobaczysz albo możesz tez wpisać noclegi jez. biale i tam bedzie widac jak tam fajnie i duzo jest np. willi z pokojami i ludzkie warunki ja wynajęłam 3 os. pokój i małemu biore łóżeczko turystyczne Villa Biała. Okuninka / Jezioro Białe. Okuninka : Pensjonaty.
J
JaiKropeczka
Gość
Ooooo....! Jakie fanki motoryzacji tu mamy! Ale co to? Koleżanki nie wiedzą, że moc, którą mają pod nogą nie zależy od pojemności silnika a od ilości kuni mechanicznych??? 

My mamy ich 260 i spokojnie wystarczy, można wcisnąć i czuć, że jedzie.
Ja już po marszu + wejście na 10 piętro i prysznic. Zaraz kładę Bartusia spać a potem spadamy na działkę.
Miłego dnia.

My mamy ich 260 i spokojnie wystarczy, można wcisnąć i czuć, że jedzie.
Ja już po marszu + wejście na 10 piętro i prysznic. Zaraz kładę Bartusia spać a potem spadamy na działkę.
Miłego dnia.
A
Alusia8989
Gość
Kropeczko a a8 jest jakieś 330
więc jest czym jechać
)
Editek zaraz popatrze
i w sumie zoibacze na mapie ile tam mamy km 
Editek zaraz popatrze
M
Mateuszkowa
Gość
hej laseczki 
biegałam dzis rano ale tylko ze 2 km
miałam beznadziejne słuchawki i nie dało się sluchac mp3
a poza tym, coś moja kondycja słaba
ale agrafke wczoraj jeszcze zaliczyłam i dzis tez muszę a abs wieczorem 
Ala kiedy i gdzie jedziesz ?? bo my z Izą i Gaja jedziemy tez!! :-) ja jadę do Pogorzelicy ( koło Trzęsacza, rewala, Niechorza ) od 20 sierpnia :-) i co do stronki - zarejestrowane ;-) a wyjazd z meżem...hmm... a chcesz? ;-) buahahha co do auta to ja się nie wypowiadam
no cóż
a nad morze my mamy 780 km w 1 str 
Iza nie wkurzaj się na zapas, teoretycznie będę z tydzien przed @ więc widze marne szanse..

EDitek super, że wypoczełas, oj jak ja Ci zazdroszcze tych wypadów.. dziś się nie wazyłam bo zapomniałam, a teraz po śniadaniu już jestem więc pewnie było by więcej
łososia chyba ugriluję mu bo na patelni to chyba za wczesnie ??
biegałam dzis rano ale tylko ze 2 km

Ala kiedy i gdzie jedziesz ?? bo my z Izą i Gaja jedziemy tez!! :-) ja jadę do Pogorzelicy ( koło Trzęsacza, rewala, Niechorza ) od 20 sierpnia :-) i co do stronki - zarejestrowane ;-) a wyjazd z meżem...hmm... a chcesz? ;-) buahahha co do auta to ja się nie wypowiadam
Iza nie wkurzaj się na zapas, teoretycznie będę z tydzien przed @ więc widze marne szanse..

EDitek super, że wypoczełas, oj jak ja Ci zazdroszcze tych wypadów.. dziś się nie wazyłam bo zapomniałam, a teraz po śniadaniu już jestem więc pewnie było by więcej

A
Alusia8989
Gość
Mateuszkowa no ja też myślałam kolo 20 bo wtedy już są tańsze ceny
a gdzie dokladnie jedziesz?
A Iza i Gaja gdzie jadą i w jakich terminach ? 
No to może bedzie okazja się Kochana spotkać coo ?
) Wybiore coś kolo w okolicy i się spotkamy
)
A my nad morze mamy 680
No to może bedzie okazja się Kochana spotkać coo ?
A my nad morze mamy 680
reklama
M
Mateuszkowa
Gość
Aluś pisalam - do Pogorzelicy ;-) my akurat w trakcie pobytu mamy zmiane cen na posezonową i z raxcji tego, że jesteśmy 2 tyg to mamy policzone wszystko po cenie posezonowej
Podziel się: