reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

hej

wczoraj się juz pogodziliśmy po t, zeby rano była powtórka :angry::angry::angry: co za chłop, niech mu się nie wydaje, że jak rano wstaje , to zegar będzie mu się zatrzymywał i wszystko sie samo zrobi:angry::angry::angry::angry: co za................. jeszcze tak morde wydarł po 7 w łazience a to niesie, normalnie wstyd tu mieszkać!
ja już tez nerwów nie mam, chyba @ sie zbliża jak zawsze mc wcześniej musi już dawać znac, jakis persen sobie chyba kupie bo już siły nie mam do dziecka również, ot teraz np. chce mnie zrzucic z krzesła i ryczy jak siedze:angry: co to ma w ogóle być, albo łazi za stół do fotelika i jak go biore to mnie gryzie i sie rzuca no Chryste co to bunt roczniaka?!!!

Ala witaj :* i co sobie zamówiłaś ?
Jolek u nas to jest, mija i wraca chyba taki związek :confused: u mnie 8 pieter na klatce i kedyś biegałam po 2 razy i nikt mnie nie dojrzał :-D a jakby dojrzał to pewnie jemu byłoby głupio tak jak i mi :-D a dziś ja idę biegać normalnie idę bo się musze wyładować i zostawie ich na cały wieczór..

Toxi może masakra, dlatego, że tego fizycznie jeszcze nie masz ? :p

Jola, jak mogłaś znowu o sobie ? :p hihihihihi fajnie, że masz pomoc! a widziałas pogode??? ma być po 30 stop. u Ciebie i u Nas :D doszedł Ci juz ten kostium ?

reklama
Mateuszkowa nie bunt :-D:-D dzieci tak mają... Ale za w czasu mów małemu że nie można gryźć bo Olkowi nie zwracaliśmy uwagi i teraz go oduczyłam juz ale był taki okres żę gryzł Jasia do krwi w swojej obronie :no::no: a o co się z Twoim tak kłócisz? U nas na szczęście kłótnie z gradobiciem już odeszły a mieliśmy taki okres że codziennie się kłóciliśmy a do tego ja tak się darłam zę babcia mieszka 100m od nas to słyszała :no: a co do zamówienia to jeszcze nic bo rozważam to ciągle. Nie wiem czy mam co zamówić za 100zł czy przypadkiem za 50zł zamówie a resztę normalnie mi dadzą chociaż pojde do drogerii i reszte kupie :-D a wczoraj policzyłam i powinnam na urodziny zgarnąć 850zł :-):-):-).

Motylek wyspałaś się :* :)

:-) hahaha, Mateuszkowa ja sie zawsze śmieję,żeby mnie nie denerwować bo nie mam już miejsca na zwłoki na ogródku :-D

Alusia dzień dobry :) hmm czy się wyspałam, wczoraj miałam jakiś dziwny dzień ... tylko spać mi sie chciało ;/ i nogi mnie piekły od opalenizny - ale dzis jest lepiej :) gorzej z G ... nic mu nie pomaga a plecy bolą i czerwone że szok ... :D i leży biedak ... i sie nie ruszaZobacz załącznik 485320

Ostatnia edycja:
Motylku no nie zazdroszczę a próbowałaś czegoś chłodzącego po opalaniu? Może pentanol(tak się chyba to nazywa) z apteki on jest właśnie na oparzenia... Kurcze naprawde nieciekawie to wygląda :no:

Butterfly kurka, no a nie było się posmarowac kremem z filtrem ? albo nie siedziec tyle na słońcu ?? teraz to raczej nic nie pomoże i trzeba to przeczekac a skóra zapewne zejdzie .. :/ :/
wylej mu kefir na plecy to lepsze niz kremy bo nie wchłania się tak szybko

Ala to może lepiej zamów za 50 zł a reszta w drogerii np. podkład ? :-) dużo kaski wpadnie, fajnie :D

No to naprawdę współczuje :-(.

Mateuszkowa a wpadnie kasa i już nie moge się doczekać... szkoda że urodziny są raz w roku :-)

reklama
Mateuszkowa chciał się opalać na oliwkę to go posmarowałam :-p i tłumaczyłam żeby tak długo nie szalał na słońcu, i tłumaczę mu że mu kupię maślankę albo kefir na plecy to nie chce :shocked2: a ja go zmuszać nie będę! Ma swój rozum i jak się nie słucha to niech się cmoknie w tyłek.

Do góry