Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Toxi hej :* śliczne te sukieneczki a ta zielona/turkusowa/morska spódniczka boskaaaaaa przypuszczam, że ja bym miała wszystko ledwo co za tyłek a moje uda wiele pozostawiaja do życzenia, najkrótsze nosze do połowy uda a to i tak krótkie
Jolek, żeby mój spał tak jak Twój, a tu 1,5 godz i koniec i od 12.20 nie śpimy.. i już nie zasniemy..
zapisalam malego na sobotę na szczepienie..buuu już sie denerwuje.. a ostatnio mam manie czytania o autyźmie, dziewczyny to jest masakra.. siedze i czytam -_-
jestem i ja jeszcze bo mój T. w pracy of kors i nie wie kiedy wróci a ja z mamą umówiona już, że wyjeżdżamy - on mi zawsze tak robi
Toxi super zakupy, ta pensjonarka mi się bardzo widzi reszta dla mnie zdecydowanie NIE, za dużo by mego ciała pokazywały Ale Ty młodziutka to możesz takie nosić
Mateuszkowa, ja lubie krótkie, choć nie mam idealnych ud, ale co tam się będę przejmować. Biegam po schodach, to będzie lepiej.
Gaja, właśnie ta z kołnierzykiem jest cudowna! Najbardziej mi się podoba. : D Ale ogólnie, wszystkie są piękne, ja takie lubię i szpilki do tego albo koturny. : P
Jolek, zobaczymy. : D Chociaż teraz rwanie mi już chyba nie jest potrzebne. : D
Alusia sukienka bardzo ładna :-) ale ja niestety mam uraz do kupowania ubrań przez allegro bo raz się naciełam -> sukienka idealna na zdjęciach a w rzeczywistości szmata jakich mało ... no ale każdy lubi co innego a na wzdęcia hmmm Domowe sposoby na wzdęcia | Wzdęcia
Alusia, ja wbieguje na jeden schodek i do tyłu i jak najszybciej. pół godzinki zawsze sie staram. Sukienka fajna, ale dla mnie szału nie robi. Takie mi się podobają asymetryczne, z przodu krótsze, z tyłu długie, fajnie to wygląda i do koturn, i do szpilek i nawet do balerinek.
Toxi i myślisz że da to jakieś efekty? A to tylko na nogi czy na brzuch też np da coś? :-) Bo ja tak w sumie za dużo chyba nie ćwicze... 30 mniut hula hop do tego agrafka 300razy i 80brzuszków...
Mateuszkowa ja mam nadzieje że do wesela schudnąc do wagi sprzed ciąży to wtedy będe chuda :-):-) a sukienki ktore pokazałaś są fajne znaczy ta druga jest lepsza .
Motylku no własnie ja też sie obawiam materiału i pewnie w sklepie kupie ale lubie oglądać dzięki za stronke zaraz poczytam :*
Ala no to chudnij :* patyku Ty :* a ta kiecka mi się nie podoba na gumce jest i taka "ojdana" i mi się nie podobają te krótsze z przodu, widziałam na lsce ostatnio i......... masakra jak alladyn hihihihihihih z tyłu miała długą do ziemi i prześwit..
ja się pokłóciłam z P siedzimy obok na laptopach nikt się nie odzywa, poprostu UROCZO