reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Czy wy wszystkie już śpicie to ja tez idę hehe
My dzisiaj znowu bylimy na wsi tylko u mojej mamy bo ona też ma taki domek na lato a że ma urlop to tam sobie teraz siedzi heh. Mały oczywiśie się wybiegał na maxa aż usnął w samochodzie, przynajmniej wieczorem spokój mam heh.

Jolit butki różnie kupuję tak około 100zł a ostatnio kupiła takie tylko wiązane ADIDAS DRAGON CMF I G51162 r24 Timsport (2607330525) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ale są leciutkie i super wygodne i napewno się sprzedadzą w dobrej cenie.

Mateuszkowa a jaki rozmiar ma twój mały? mój dopiero 22 także butki jeszcze w miare tanie

Gaja dobrze ze wszystko w porządku :-) W Zakopanym jak będę to tam zajdę do H&M bo u mnie tez nie ma:dry:i zobaczę jeszcze te czapki.

Hehehe Mateuszkowa dobre hehe:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Editek moje troszke ponad roczne dziecko ma 22 ;-) ale na jesień ma półbuty 23 kupione ;-)
chciałaś coś powiedzieć??? ;-)))

Witam się.Przepraszam,że tak późno ale cały dzień w biegu:/ Dobrze,że pogoda cudna do takiego marszowania jak my dziś mieliśmy. M wziął wolne i załatwialiśmy różne różniste sprawy.Przy okazji troszkę zakupów no i butki dla młodego na jesień w końcu mamy:) Nie wyrobiłam się do optyka,ale jutro jak M z pracy wróci to wyskoczę:)
Przepraszam że ja tylko o sobie i ostatnio wpadam jak po ogień ale zawitam w końcu na dłużej :*

Witam :-)
Wczoraj już nie dałam rady zajrzeć. Byłam u lekarza, recepty wzięłam i tyle, może z 5 minut byłam wgabinecie :baffled: Udało mi się dostać tańsze zamienniki i zapłaciłam za wszystko nico ponad 50 zł więć spoko.

Potem poszłam z Angeliką do kina na Dzwoneczka w 3D. Dostałam od mamy w niedzielę kasę na imieniny, to mogłyśmy sobie pójść. A nic jej nie mówiłam, tylko zrobiłam jej niespodziankę i dopiero przed kinem jej powiedziałam :-)

Ja tam nie jestem zwolenniczka kupowania dzieciom drogich, firmowych butów w których pochodzą może ze 2 miesiące :sorry: ale to tylko moje zdanie ;-)

Postaram sie napisać trochę więcej po powrocie z pracy
Miłego dnia babeczki :-)

Wstajemmmyy:-):-):-):-) hehehe
Dorka twój mały ma nogę jak mój o ja cie:szok: a ciuszki pewnie tez na 92?
Edysiek to miałyście fajny dzień, fajnie że Angela chodzi z Tobą do kina bo mój to już nie no jak z mamą:-D.
A co do butków ja kupuję markowe bo wiem że ich sprzedam potem a takie normalne nie bardzo chcą ludzie kupować.Potem dołożę i znowu kupuję butki.

Jolek a ty jakie kupowałaś takie trepki czy adidasy?
Gaja a Ty gdzie? ćwiczysz pewnie?:-)

aha, dziś postanowiłam, że zaczynam biegać znowu więc idę wieczorem, zobaczymy czy dotrwam w postanowieniu :p :p

Edysiek fajna niespodzianka :D no i dobrze , że te leki dało się kupić taniej:tak:
EDitek no ciuszki to różnie 86-92:sorry::sorry:

a co do butów dla malucha, to ja uważam, że nie muszą być wcale markowe ale musza być dobrze wykonane - skóra i te sprawy-zwłaszcza teraz jak jeszcze doskonali chodzenie :tak: dlatego kupiłam te elefanty, bo niestety ale Bartek dla mnie za drogi - 200-300 zł za buty!!!!!!:szok: a adidaski oryginalne czy coś to kupię jak się trafia okazyjnie, bo tamte kupiłam za 29 zł z 99 zł :-D:-D:-D:-D zainwestuje mu w oryginalniejsze jak noga nie będzie tak szybko rosła :-D

Ja na szybcika bo musze spadac klatki sprzatac zaraz.
Edysiek wiesz,ze ja tez nie :-D ja mlodej kupilam te adidaski bo byly stosunkowo tanie,na inne buty musialabym tez wydac kolo 20 € ,a te naprawde mi sie spodobaly,bo to takie a'la trampki tylko ze nie z materialu a z tworzywa.

Swoje tez wczoraj dostalam i...musze Wam powiedziec,ze ja pierwszy raz w zyciu mam firmowe buty :cool: i bedzie test... czy rzeczywiscie pochodze w nich pare lat czy rozleca sie po paru miesiacach :-D

Oki to ja uciekam...dzisiaj nie bedzie roweru ale jutro i w piatek obowiazkowo !! Wczoraj tak mie ten rower zmeczyl,ze jak wrocilysmy z mloda z przedszkola to ona kimnela na fotelu a ja na sofie :sorry: kiedy ja nigdy w dzien nie moge zasnac!!:szok: no ale tak mnie zmulilo,ze szok...
Jak obliczylam to 15 km. zrobilysmy na tych rowerach:-p

witam,
tak macie rację ćwiczyłam ale od 6-7:-D teraz ciągle coś robię, właśnie cały wór 60 L wywaliłam ciuszków po Maksie:eek: Przebiorę te co są ładne i wystawię na allegro a resztę do kosza albo kontenera na ciuchy:-p

Co do butków ja oryginalnych nie kupuję bo mnie po prostu na nie nie stać, w końcu każdemu z dzieci kupić buty po 200 zł to mamy 600 zł:baffled:
Ale nie mówię, gdybym miała jedno na pewno bym odżałowała na lepszy bucik:tak:

Dlatego Miłosz ma obiecane, że jak noga przestanie rosnąć to kupię mu jakieś fajne pumki, fila lub takie cuś.
Ale np T. z doświadczenia wie, że oryginalny i drogi nie musi znaczyć dobry, kupował z trzy razy adidasy chyba Adidasa, Pumy i Reeboka i każde nie wytrzymywały nawet sezonu, zimowe kupił sobie jakieś włoskie za 450 zł w nadzieji i z myślą o tym że na co najmniej 3 lata mu starczą co się okazało już pierwsza zima i mega przeciekały a potem podeszwa pękła. Także nie ufamy cenie. Jedyne co to mogę Wojasy i Ryłko polecić bo kiedyś kupowałam jak mnie było stać (haha) i buty z wojasa takie szczurki nosiłam chyba 4 albo 5 lat aż podeszwa sie starła:-D

reklama
a mój kupil sobie w tamtym roku zimowe nike takie trapery i rewelka a że to było końcem lutego to zapłacił 180zł a kosztowaly 280 także super, a małemu kupuję przeważnie tak za 60-80 zł adidaski a że ma małą stópkę to da się wybrać coś taniego i fajniego a tte kupiłam droższe dlatego że miał na to pieniązki urodzinowe. Bartka nigdy nie kupowałam bo u nas ponad 170zł a za tyle to ja swojemu kupię dwie pary albo w porywach 3. Czy wasze maluchy noszą kapcie bo mój miał takie skarpetki kapcie a teraz nie chce chodzic w nich a niewiem jakie mu kupić?
Idę jeśc jajko z jogurtem heh:-)

Do góry