M
Mateuszkowa
Gość
hej laski
u nas już ok.. tzn tak mi się wydaje, bo wszystko sie rozeszło tak jakoś samo..
w sobotę oddaliśmy ubrania dla potrzebujących, była akcja w krk, za każde 2 kg otrzymywało się kupon na 10 zł do określonego sklepu/galerii .. uzbierało się nam 28 kg ubrań
kurtek, spodni, to za małych, to za dużych, stare garnitury-za duże, sukienki weselne założone raz.. wreszcie pozbyłam się tego
i bardzo dobrze bo jest miejsce na nowe 
jestem na kupnie sandałów dla Matiego.. no cóż.. jeszcze takich nie wyprodukowali
numeru zazwyczaj nie ma, a jak jest to bez pięty, albo nie trzyma nogi bo to już dla większych dzieci no i bosko.. :/
wczoraj przegięłam z obżartswem. nie dość, że 2 daniowy obiad, to jeszcze chlebek watykńaski-pół
ale poszłam biegac pomimo tych 10 stopni.. było warto 
u nas już ok.. tzn tak mi się wydaje, bo wszystko sie rozeszło tak jakoś samo..
w sobotę oddaliśmy ubrania dla potrzebujących, była akcja w krk, za każde 2 kg otrzymywało się kupon na 10 zł do określonego sklepu/galerii .. uzbierało się nam 28 kg ubrań
kurtek, spodni, to za małych, to za dużych, stare garnitury-za duże, sukienki weselne założone raz.. wreszcie pozbyłam się tego
i bardzo dobrze bo jest miejsce na nowe 
jestem na kupnie sandałów dla Matiego.. no cóż.. jeszcze takich nie wyprodukowali
numeru zazwyczaj nie ma, a jak jest to bez pięty, albo nie trzyma nogi bo to już dla większych dzieci no i bosko.. :/wczoraj przegięłam z obżartswem. nie dość, że 2 daniowy obiad, to jeszcze chlebek watykńaski-pół
ale poszłam biegac pomimo tych 10 stopni.. było warto
Rano mówił, że go gardło boli, to mówiłam, że może zostanie a on, że nie bo musi sprawdziany napisać i nie jadł nic bo nie chciał (zawsze jak go gardło boli nie je) i skończyło się jak zwykle. Bo on często wymiostue jak zasłabnie :/ I zostaje w domu, jutro lekarz. Ech szkoda mi go bo taki słaby teraz :-(