reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

hej laski
u nas już ok.. tzn tak mi się wydaje, bo wszystko sie rozeszło tak jakoś samo..

w sobotę oddaliśmy ubrania dla potrzebujących, była akcja w krk, za każde 2 kg otrzymywało się kupon na 10 zł do określonego sklepu/galerii .. uzbierało się nam 28 kg ubrań:szok: kurtek, spodni, to za małych, to za dużych, stare garnitury-za duże, sukienki weselne założone raz.. wreszcie pozbyłam się tego :-p i bardzo dobrze bo jest miejsce na nowe :-D

jestem na kupnie sandałów dla Matiego.. no cóż.. jeszcze takich nie wyprodukowali :eek: numeru zazwyczaj nie ma, a jak jest to bez pięty, albo nie trzyma nogi bo to już dla większych dzieci no i bosko.. :/

wczoraj przegięłam z obżartswem. nie dość, że 2 daniowy obiad, to jeszcze chlebek watykńaski-pół:zawstydzona/y: ale poszłam biegac pomimo tych 10 stopni.. było warto :D

reklama
Dorka witaj,
ja wczoraj chyba z 0,5 litra lodów zjadłam na dwie porcje :p A tak to dietetycznie hehe:-p Zaraz pomykam killera sobie zapodać, niech pot się leje :)

gaja no nie poznaje koleżanki :-D
ja tez małą miseczke lodów i kiełbaske z grilla na wieczór o czym niby zapomniałam wspomnieć :-D

Witam siem i ja:-)
u nas wczoraj też zimnica była w porownaniu z ostatnimi dniami co był upał hehe
A dzisiaj fajnie juz jest chociaż z rana było nieciekawie
Ja jakos po tym antybiotyku to apetytu nie mam szok normalnie heh taaa ciekawe jak długo będzie to trwało:-)

Dorcia ja tez oglądałam sandały ostatnio w deichmenie i ceny różne wiadomo od 39zł do 119 ale fajne mi sie podobały jedne takie granatowe z postaciami z ulicy sezamkowej ale jeszcze się zastanawiam bo one własnie 119 ale miały twardą piętkę a ja własnie też tylko takie małemu chce kupić bo jak ma te z paskiem to mu spada i niewiem czemu.
A co do ciuchów to fajnie u Was jest a na jakie sklepy masz te kupony?

Gaja o grzeszkach mówisz heh moim jest piwo reds ostatnio koleżanka mi powiedziała grejfrutowo- anasowe no w sumie to odchudzające hahaha:-D Dobrze że nie przepadam za lodami heh

editku mierzyliśmy te sandały, fakt tanie nie są :/ ale jakoś P mowił, że wykonanie mu się średnio podoba, zwłaszcza wyklejenie wyściołki. no a jak taką kase wywalam to chce miec cacy :-) no i myślę, że my jeszcze z zakrytymi palcami bo wiadomo jak to biega dziecko na oślep często :-D będzie jeździł na rowerku biegowym to zaraz zedrze palce do kości..
takie sobie upatrzyłam te sandały dla niego: Sandały dziecięce zakryte WOJTYŁKO GRANAT~1372~ 25 (3206324173) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
dzisiaj jedziemy przymierzyć bo w sklepie stacjonarnym oczywiście, że drożej.. a jak się nie uda kupic to cos w smyku
kupony mam tu: Factory Outlet do prawie wszystkich tam butików, fajnie, bo to jest outlet i z reguly jest dużo taniej, np. spodnie vero moda kupiłam ostatnio za 39 zł :D :-D a normalna cena to 150 tych itp.

no i moje dziecko nic jeśc nie chce.. wstał o 9 jak nigdy!! i od rana 100 ml mleka i danio i najedzony :/ woła, że chce jeść a jak daje to nie..i zrozum tu faceta :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a ja właśnie Miłosza ze szkoły przywlokłam, zasłabł i zarzygał schody w szkole:sorry: Rano mówił, że go gardło boli, to mówiłam, że może zostanie a on, że nie bo musi sprawdziany napisać i nie jadł nic bo nie chciał (zawsze jak go gardło boli nie je) i skończyło się jak zwykle. Bo on często wymiostue jak zasłabnie :/ I zostaje w domu, jutro lekarz. Ech szkoda mi go bo taki słaby teraz :-(

Gaja weź nie gadaj bo mój też dzisiaj mówil że go gardło boli i dałam mu apap i kazałam iść bo myslałam że to po nocy i ustami oddychał ale wrócił i narazie nie narzeka jakby się miało coś rozwinąć to już by było. Od rana ze 20 razy dzwoniłam do przychodni żeby go zobaczyła ale się nie dodzwoniłam a nasza lekarka na urlopie. W razie "w" pojadę z nim na pogotowei bo mam 5 min. piechotą do szpitala. Normalnie masakra z tym gardłem nieiwem czy to wirus jakiś:confused2:

Dorcia no mi też tak średnio to wykonanie się podobało zwłaszcza że kasa wcale nie mała ja mu już jedne kupiłam adidasa ze sztywną pietką ale to na wieś bo używane a chce coś żeby czyste było jak ze mną idzie na spacer czy niedzielę heh
A te sandałki fajne no i tanie na all:-)

Gaja o współczuje..dobrze, że zmywac rzygocin Ci nikt nie kazał :-D w domu byłoby gorzej, a tak na poważnie, to musisz chłopakowi wpoić, że śniadanie ma byc! nawet szklanka kakao.. zdrowia!

Editek właśnie fajne te z elmo chyba za to sie płaci :D a te co ja wypatrzyłam to okazało się, że moge pojechac i przymierzyć, bo nie jestem pewna numeru, tylko co z tego jak sklep do 15 czynny a auto ma P..nosz cholerka.. a jakie te adidasa kupiłaś? nie boisz się używanych ? ja widziałam super w smyku fisher prica no boskie ale krzywe piętki miały :( każdy prawy buty był krzywy :/

reklama
Jak przyszłam po niego było już posprzątane, podejrzewam, że samą żółcią zwymiotował bo nic nie jadł, teraz śpi, jak wróciliśmy dostał dreszczy i podejrzewam anginę, dobrze, że tydzien temu zapisałam go do lekarza po tabletki na alergię (dobrze czytacie tydzien temu bo miejsc brak, niby dużo ludzi bo potem długi weekend) to jutro i Olke pediatra przesłucha i Miłosza rodzinny, od razu chyba poprosze awaryjną receptę z antybiotykiem dla pozostałych co by mi się rozłożyli na majówkę tfu tfu:baffled:

Dorka on zawsze je śniadanie i zabiera ze sobą ale jak ma gardło zawalone to nie ma apetytu :/

Do góry