reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Gaja, Jolek, Editek ???:szok:

a ja byłam u tego pediatry i na darmo, bo nie mają umoiwy z nfz na darmowe szczepienie i musze iść do nas na osiedlu do przychodni:baffled: ale za to dzwoniłam teraz i termin na jutro na 17.30 mam więc super i bez malego pójde...

u nas burza za burza, jest czarno zaraz znowu błękit i pada co chwila.. bleh..

reklama
Witam :-)
Wracać mi tutaj i odzywać się babeczki

Mateuszkowa to Ty po co do tego pediatry idziesz, bo myślałam że na szczepienie z Matim, ale piszesz że możesz iść sama, więc już nie jarzę

A i mamy już furbego i jest boski

hej

poszlam dziś biegać po 7 no i 28 min, 4,22 km i 300 kcal :D no jest ok.. ale to było krotkie bo tak z rana..
dzisiaj się wymierze to napisze co i jak ale chyba szału nie ma:cool:

Edytko idę po skierowanie na szczepienie do poradni chorob zakaźnych, bo u nas w Medicoverze szczepionka jest platna a w przychodni obok jest taka, której nie chce i baby tam są okropne. wiec trzeba mi tylko skierowanie od byle którego pediatry.. żeby nfz zapłacił za szczepionke.. eh :sorry2: a jak te oczy?!!! :-D:-D:-D

A to już jarzę :-D
Mi się te oczy podobają, właśnie one nadają mu uroku. Zmieniają się w zależności od nastroju. Są małe, duże, z rzęsami, bez, łypią lub skaczą w różne strony, albo wyświetlają się różne rzeczy np. serduszka, gwiazdki i inne dziwne rzeczy :tak:

witam,
ja tez po ćwiczeniach, dałam sobie w gaz i aż z nosa pot kapał i wiecie co? zważyłam się przed i po ćwiczeniach i z tego wynika że schodzi mi w ciągu godziny ćwiczeń 0,5 kg wody:eek: Czyli po ćwiczeniach czy wysiłku fizycznym nie ma co sie ważyć bo to zakłamane jest hehe:-p

nie, ważyłam się zawsze rano po przebudzeniu ale z ciekawości chciałam zobaczyc czy coś zejdzie wody , no i szok:-p

jakoś nigdy nie zastanawiałam się, zawsze wydawało mi się, żepo wysiłku to wiecej na wadze :p przynajmniej ja się ciężej czuje :confused2: dbrze, że z rana poszłam biegać i na spacer z małym bo u nas znowu burza... ciemno, mokro.. no bomba :D

Gaja a jak tam twoja waga ? :p pewnie, już dawno mniej niż powinno być :p

u mnie waga cały czas stoi w miejscu, choc raz pokazała 64,5 kg ale tak jest 65,5 - 65 i tak chyba zostanie już:tak: A głodzić się nie zamierzam bo to odwrotny efekt od zamierzonego, jedynie co to bym musiała cukry ograniczyć i pewnie by ruszyło ale z tym u mnie ciężko:-p

reklama
Witam :-)
Ale zimno się u nas zrobiło, brrrrrr :szok: Niby ładnie, słońce świeci, ale jak pranie wieszałam to mi łapki skostniały :baffled:
Moja waga stoi w miejscu. Jakoś nie umiem się zabrać za siebie, brak mi motywacji i siły też, bo ostatnio jakaś wypompowana się czuję. Jednak od początku tygodnia udało mi się wytrwać w miarę dietetycznie i bez pokus ;-)

Do góry