M
Mateuszkowa
Gość
hej
witam Was z oczami na zapałkach.
Mateusz obudził się z wrzaskie po 2. i nie spimy od tej pory bo nie umiał juz zasnąć chociaż padał :/ :/ czuje się jak na wielkim kacu.
byliśmy już w urzędzie załatwić małemu dowód na wakacje :-) oczywiście nici ze spania także powodzenia sobie życze ....
Editek oj znam takie matki co ich dzieci mówiły w wieku 3-4 mc to jest dopiero ubaw
Edysiek ja chyba nie pomalowałabym sypialni na czerwono-taki agresywny mi się wydaje. chyba batrdziej poszłabym w zgaszone róże,fiolety albo śliwke
Jolek to super, że wiadomo kiedy wraca :-)) niezły dzień na pelnych obrotach. jak tam dieta? ile już zrzuciłaś?
JOLEK WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINEK!!! :*
witam Was z oczami na zapałkach.
Mateusz obudził się z wrzaskie po 2. i nie spimy od tej pory bo nie umiał juz zasnąć chociaż padał :/ :/ czuje się jak na wielkim kacu.
byliśmy już w urzędzie załatwić małemu dowód na wakacje :-) oczywiście nici ze spania także powodzenia sobie życze ....
Editek oj znam takie matki co ich dzieci mówiły w wieku 3-4 mc to jest dopiero ubaw
Edysiek ja chyba nie pomalowałabym sypialni na czerwono-taki agresywny mi się wydaje. chyba batrdziej poszłabym w zgaszone róże,fiolety albo śliwke
Jolek to super, że wiadomo kiedy wraca :-)) niezły dzień na pelnych obrotach. jak tam dieta? ile już zrzuciłaś?
JOLEK WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINEK!!! :*
Ostatnio edytowane przez moderatora:
ale już @ przyszła to może mi przejdzie ;-) 
Pogoda była cudna, troszkę się opaliłam ale nie bez przesady bo smarowałam się wysokim faktorem co 10 minut, wolę być bledsza niż mieć z deczkiem co nie tak i potem jęczeć od poparzeń;-) No i ruchu mało, bosko, wszędzie wolne chodniki i zero tłoku. Tylko Maks dał popalić bo dla niego morze i plaża jest po prostu nudne i bez rewelacji, po 20 minutach jęczał, że jedziemy do domu. Trzeba było z nim łazić a to na plażę a to do domków na plac i w sumie i tak jęczał non stop. Wróciłam tak umęczona nim, że łeb mi pękał i niedobrze było. Także o wypoczynku i relaksie nie było mowy

W sobotę stwierdziliśmy, że nie będziemy siedzieć w domu i pojechaliśmy na rybki. W sobotę pogoda jeszcze była taka sobie za to w niedzielę już od rana piękne słońce i upał :-)
odmienne charaktery masz u dzieciaków czyli na nude nie narzekasz hahahahahah, dla pocieszenia powiem Ci, że moj wczoaj od rana do godz 16 zjadł PÓL MALEJ KROMKI WEKI i tyle. cudowałam, teściowa robiła takie zupy, kotlety, owoce, soki nic nie chciał i nic nie pił!! już cholery dostawałam