reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

hej
u nas tez zimnica :crazy:
kupiłam sobie wczoraj sukienke na wesele :-D krotką, pudrowo różową, klasyczną, mam nadzieje, że niezbyt mało strojna jak na świadkową.. :baffled::baffled::baffled:???

Gaja wagę masz dobrą :p

Edysiek wow to już 4 dzień! mi jest z tym ciężko.. niestety... :/

reklama
Na razie to nic takiego, zobaczymy jak weekend przyjdzie.
Za to Ty biegasz i masz tego efekty, nie ważne jakim sposobem, ważne żeby osiągnąć swój cel :tak:
A sukienkę pokaż ;-)

Dorka ty też wage masz dobra a ciągle sie siebie czepiasz:-p Po prostu mamy "nasrane" w mózgach ot co!:laugh2:

Właśnie zajadam owsianke z banankiem po treningu :) Nawet lekko sobie dziś poszło.

Edytko ja też od jakiś 2 tygodni ciągle zmęczona jestem, kłąde się zmęczona i wstaję zmęczona.

Hejka:-)
u nas tez zimnica :wściekła/y:brr...
Ja tak mam chyba od zawsze że wiecznie jestem zmęczona masakra chyba magnezu więcej muszę łykać:confused: Albo pogoda tak działa.
Byliśmy przed wczoraj z małym w tym przedszkolu co mój J go tam remontował u tej znajomej i mały wszystko ładnie fajnie dopóki bawił się z tatą w sali bo dzieici sniadanie jadły, a jak wróciły to on do drzwi i papa heheh
Ale i tak go zapisałam co prawda prywatne ale bede płacić w sumie tyle co koło mnie za zwykłe a w grupie 8 dzieci a w państwowym u mnie 33 dzieci w grupie :baffled:. I ta dyrektorka znajoma kazała go za darmo przyprowadzać narazie zeby sie oswajał hehe więc spoko

Edysiek a ten furby coś gada czy chodzi ?
Dorcia i jak tam zaszczepiłaś Matiego?
Gaja czy twój Maksik koloruje kolorowanki, albo rysuje pytam bo mój nie tyka wogle kredek tylko czasem cos tam maźnie czy kółko narysuje a tak żeby siadł i malował to nic z tego. z plasteliny też nie lubi lepic normalnie jakiis anty jest heh

Maks koloruje i rysuje bohomazy bo Olka dużo plastycznych prac wykonuje to on z nią :) A tak sam z siebie to nie wiem czy by chciał, po ścianach to i owszem:tak:

Gaja dobra bym miala gdybym miała z 65 kg hahahah :D
Editku jeszcze nie, mamy na 27.05 za to pinda wczoraj nie chciała dać tego skierowania, dobrze, że P poszedl to jej nagadał taka niemiła baba z łaska wszystko , że dziecko powinno przyjsć ( a [pytałam i ie musiało ) poza tym przyjmuje na chorym dziecku i wielkie galy z tekstem" NA POLE TEŻ NIE WYCHODZI?" no co za pinda.. chyba dawno nikt jej nie bral w obroty :-D eh... mam nadzieje, że skierowanie będzie Ok, bo opisała się tam swoich prywatnych wywodów na tym świstku :szok:

mój tez lubi rysować kółka najlepiej kolorować, gwiazdy i takie tam, nawet zje kredke jak się nudzi, ale ścian nie popisał chociaż ma ku temu wiele okazji, do rysowania jest papier póki co

a ile niższa???????????? 2 cm ?? i już masz tyle kg mniej ..

Edyśku sukienke pokaże jak P mi wyśle zdj bo robił mi wczoraj w przymierzalni :p :p

reklama
Po prostu mamy "nasrane" w mózgach ot co!:laugh2:.
oj mamy :-D:-D:-D
Edytko ja też od jakiś 2 tygodni ciągle zmęczona jestem, kłąde się zmęczona i wstaję zmęczona.
no właśnie ja też i nie wiem czemu :baffled:
Ja obstawiałabym pogodę. 2 dni ciepła i znowu zimno, chciałam iść na ogródek ale za zimno :no2:

Za to inaczej czas spożytkowałam, na razie nie zapeszam, ale mam plan i chęci więc zobaczymy jak to będzie. Nic nie piszę żeby nie zapeszyć ;-)

Editek w końcu jesteś :-)
Furby gada po furbiańsku i trochę po polsku, śpiewa i tańczy. Nie chodzi, tylko ma taką ruchomą podstawkę, to się może na różne strony ruszać - kołysać, i uszka ma ruchome. No i te oczy :-D:-D:-D

Wiesz jakoś nie pomyślałam, że to może być brak magnezu, staram się brać, ale zwykle zapominam :zawstydzona/y: Teraz wezmę, jak jeszcze pamiętam ;-)

Fajnie z tym przedszkolem, może się przyzwyczai z czasem.

Mateuszkowa nie masz co wago porównywać, jak już coś to BMI. Moje jest niemal takie jak Twoje a waga 57. Choć tak naprawdę to nie waga jest najważniejsza, tylko centymetry :tak:

Do góry