Hejka:-) ale u mnie leje masakra a co najlepsze to mały jeszcze śpi
.
Wczoraj byliśmy u babci na zaległych imieninach to się wyszalał z bratem ciotecznym i ciocią to śpi hehe
Edysiek sypialnia super:-) a te sufity no swietne i kolor niezły :-). A co do córci to ja z moim też tak mam przychdzi i rzuca plecak i on już musi wyjść a co najlepsze nawet zjeść nie zdąża bo juz ktoś po niego puka, niewiem czy te dzieci nawet obiadu nie jedzą w domach nie mówiąc już o lekcjach. Mi mój działa i to często zjebkę dostaje ale narazie w miarę się słucha hehe.
Dorcia widziałam sukienkę jest śliczna
jak ty w niej delikatnie wyglądasz heh jakbyś co najwyżej 18 lat miała hehe;-)
Ciekawe jakie te kromki jesz haha 5 takich maciupkich napewno chudzielcu hahaha
Gaja no pokaż pokaż ciuchy ja to chyba sobie kupiłam taką podobną do twojej bluzkę w paski mialas tylko ja inne kolory.
Jolekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk wracaj!!!!!!!!
Nawet mi nie piszcie o kg ja nieiwem ja wy to zorbiłyście że juz jesteście chude a ja nic stoję w miejscu albo gorzej niewiem bo się nie ważyłam
chyba pora brać sie ostro za siebie, tylko że ja mam taki normalnie słomiany zapal
i za dwa góra trzy dni odchodzi
. dobra nie smęcę bo maly wstał trza też doopsko ruszyć:-)
.Wczoraj byliśmy u babci na zaległych imieninach to się wyszalał z bratem ciotecznym i ciocią to śpi hehe
Edysiek sypialnia super:-) a te sufity no swietne i kolor niezły :-). A co do córci to ja z moim też tak mam przychdzi i rzuca plecak i on już musi wyjść a co najlepsze nawet zjeść nie zdąża bo juz ktoś po niego puka, niewiem czy te dzieci nawet obiadu nie jedzą w domach nie mówiąc już o lekcjach. Mi mój działa i to często zjebkę dostaje ale narazie w miarę się słucha hehe.
Dorcia widziałam sukienkę jest śliczna
jak ty w niej delikatnie wyglądasz heh jakbyś co najwyżej 18 lat miała hehe;-)Ciekawe jakie te kromki jesz haha 5 takich maciupkich napewno chudzielcu hahaha
Gaja no pokaż pokaż ciuchy ja to chyba sobie kupiłam taką podobną do twojej bluzkę w paski mialas tylko ja inne kolory.
Jolekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk wracaj!!!!!!!!
Nawet mi nie piszcie o kg ja nieiwem ja wy to zorbiłyście że juz jesteście chude a ja nic stoję w miejscu albo gorzej niewiem bo się nie ważyłam
chyba pora brać sie ostro za siebie, tylko że ja mam taki normalnie słomiany zapal
i za dwa góra trzy dni odchodzi
. dobra nie smęcę bo maly wstał trza też doopsko ruszyć:-)
za to dziś przed 8 do lidla pojechał i zakupy mam i chleb gorący :-)
Dlatego teraz nie chcę się za bardzo nastawiać.
a kiedy macie to wesele moze wtedy co my?
Spokojnym tonem, obojętnym, zero nerwów i wiecie co u niego to sie sprawdza bo od razu prosi abym go pytała, że on chce dostać dobra ocenę, że chce sie nauczyc itp.
No ale on mówił zdania jakie chce napisać, tłumaczył i żem kontrolowała poprawność gramatyczną. Niby pani zadowolona i 6 będzie miał gdy omówi ta prace przed klasą
Moja co prawda uczy się bardzo dobrze, ale nie w jej naturze siedzieć przy książkach (ma to po mamusi
a najbardziej to nogi i tyłek
Chyba dobrze, że teraz będzie weekend.