reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

u nas z muzyki na 6 trzeba umieć grać na jakimś instrumencie i chodzic na zajęcia z nich :/ Sam śpiew nie da tu nic, z plastyki wiadomo osiągnięcia w konkursach plastycznych a tu Miłosz leży bo on nie ma talentu za grosz także tylko 5. Ale pamiętam jak ja zawsze z muzyki i plastyki 6 oraz z niemieckiego i tez tym podciągałam średnią:-p

reklama
Editku ja już kupiłam bo kreacji jest coraz mniej, niby były przed komuniami ale już wyprzedane wszystko i raczej nie zanosi się na nowe kolekcje - raczej jesienne już. a i rozmiary się rozchodza szybko.. jak masz krawcowa to szyj! ja mialam pomysł na sukienkę ale krawcowej - zaufanej brak, także.. odpuściłam :p

Hej słonka moje. Rzepraszam za nieobecność ale wczoraj popołudniu wróciliśmy do domku z młodym ogarnęłam troszkę a wieczorem M zlądował. To miala być niespodzianka bo wersje mi sprzedał że będzie dziś w nocy ale ja wyczaiłam kłamstewko :-) ogarnę się i wdepnę do Was. Buziaki

hej laski
ale tu cisza!
my z rana byliśmy na szczepieniu małego, dodatkowo zaszczepialm go na ospe ( za darmoooooooo :-D) w domu byliśmy po 11.. no bosko.. zważywszy, że wizyta miała być na 9..no nic.
zrobiłam muffinki, które nei wyszły i trzeba je zjeść bo nie są pokazowe a popołudniu mam gości. nie wiem czym ich uracze bo nic nie ma a kasy w portfelu brak tralala.. :-)

Jolek no jesteś! :D wracaj, wracaj.. ;-)) zostaw już tego Twojego chłopa w spokoju :p

witam,
właśnie wcinam ryż ze szpinakiem i piersią kurczaka, przyprawiłam i nie moge zjeść, jak ja nie lubię jeść czegos na co nie mam ochoty a na takie cos to rzadko hehe. No ale cóż trzeba zmienić nawyki troszkę bo kurka potem słodkiego mi si.e chce jak porządnie nie zjem:sorry:

Hejka.

Gaja to ja poproszę tego kurczaczka. Żarta jestem ostatnio i to co zgubiła to u siostry nadrobiłam :-:)zawstydzona/y: Pora znów ruszyć tyłek do ćwiczeń.

Dorotka a jak Wam się udało zaszczepić Mateusza za darmo na ospę???
Ja tam w domu klimaty??

A gdzie reszta dziewczyn????

Witam :-)
Wczoraj byłam u mamy, wróciłam dość późno. Jeszcze córcia się wiersza uczyła wieczorem. Ale sprytnie jej to poszło - godzinka i pięknie deklamowała już całe 5 zwrotek :tak:
Jeszcze obejrzałam sobie mój serial ( ostatni odcinek z serii - buuuuu :-( - a to jedyny serial jaki oglądam ). Potem posiedziałam z mężem i tak dzisiaj rano ciężko było wstać o 5. Ale jeszcze tylko jutro i wolne :-)

Jolek fajnie, że jesteś :tak:
No i w końcu masz swoją połówkę przy sobie :-)

Mateuszkowa i jak tam goście ? Co im zaserwowałaś ? Paluszki i krakersy ? :-D:-p
Ja do dodatkowych szczepień mam dość sceptyczne podejście :sorry2:

Gaja mi tam takie jedzonko by odpowiadało ;-)

Ogólnie jestem zadowolona, przez tydzień udało mi się wytrwać bez szaleństw i w miarę dietetycznie. Nawet w weekend się nie dałam :tak: Teraz będzie trochę trudniej, bo dłuuugi weekend przede mną :eek:

Edytko bo ja jestem mięsowstrętna :) Tzn wędlinę to jeszcze zjem ale w innym wydaniu ciężko mi przełknąć :/ Dziś może jakąś zupkę dla odmiany zrobię, kalafiorową na przykład :)
Uciekam skalpel odbębnić;-)

hej
nie biegam już którys dzień z kolei przez pogodę, więc to jakaś masakra.. w dodatku dieta gdzieś się po drodze zgubiła a pogoda nie motywuje. raczej napędza do jedzenia :/

Gaja to czemu jesz to czego nie lubisz?! przecież mięso nie jest wcale takie niezbędne :p
Jolek napisze Ci na fb co i jak. w domu o dziwo lepiej. dobrze. dużo lepiej. ale to się rozeszło wszystko bez rozmów.. więc sama nie wiem:baffled:
Edysiek coś oglądała ? Lekarzy ? ja już tydz temu oglądnęłam w necie wszystko.. i fakt nie ma już nic -_- zrobiłam andruta z masa krówkowa i dżemem truskawkowym :-) wyszlo pysznie :p :p co do szczepienia przeciw ospie, byłam zdecydowana już dawno temu. sama przechodziłam ją w wieku 11 lat i to był dramat.

reklama
Dorka bo tak na razie taniej wychodzi, te warzywka i owocki to drogie a taka 1/2 (z połówki) piersi z kurczaka to wyjdzie z 2 zł:-p Czekam na to az wsio stanieje wreszcie:sorry2: o jako zamiennik jak nie zapomnę to sobie kotlety sojowe kupię:tak:

Do góry