reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kontrola ginekologiczna po ciąży biochemicznej

reklama
Zgadza się. Do tego delikatnie krwawie /plamie. Zastanawiałam się czy wizyta na jutro to nie za wcześnie a teraz myślę czy nie przyspieszyć na dzisiaj.
wg kalkulatora to prawidłowy przyrost, wczesna ciąża 🤨🤔
Do lekarza idź w takim razie jak najszybciej bo każde plamienie powinno być skonsultowane.

wg kalkulatora to prawidłowy przyrost, wczesna ciąża 🤨🤔
Do lekarza idź w takim razie jak najszybciej bo każde plamienie powinno być skonsultowane.
Dziękuję. Spróbuję się wcisnąć na wizytę na dzisiaj do ginekologa. Wkurzyłam się teraz wizyta w szpitalu proszę wracać do domu, nie myśleć o tym i przeczekać, przy becie niższej niż 1000 nic pani nie poradzę.

Dziękuję. Spróbuję się wcisnąć na wizytę na dzisiaj do ginekologa. Wkurzyłam się teraz wizyta w szpitalu proszę wracać do domu, nie myśleć o tym i przeczekać, przy becie niższej niż 1000 nic pani nie poradzę.
bo im chyba chodziło że przy becie poniżej 1000 nie zobaczą i tak nic na USG 🤔

No tak, ale idąc tym tokiem rozumowania to i na wizycie prywatnej powinnam się nie wiele dowiedzieć bo beta jest niższa niż 1000.

Ogólnie to jak na tyle spóźnienia to ta Twoja beta jest bardzo niska. Albo owulacja bardzo ci się przesunęła albo coś jednak jest nie tak 🤔 mam nadzieję że ta pierwsza opcja.

reklama
Ogólnie to jak na tyle spóźnienia to ta Twoja beta jest bardzo niska. Albo owulacja bardzo ci się przesunęła albo coś jednak jest nie tak 🤔 mam nadzieję że ta pierwsza opcja.
Na dzień dzisiejszy i tak nic nie poradzę. Dzisiaj nie udało się ustalić wizyty, także czekam cierpliwie do jutra do 16. Ale z tego co mówicie i tak nie wiele się dowiem, bo nic nie będzie widać.

reklama
Do góry