reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kontrola wagi

Mi nic nie pomaga... dieta, owsianki, susze śliwki, morele, zapijane mlekiem, gruszki, kefiry,maślanki... herbatki, woda z cytryną na pusty żołądek, nic!
Czopki średnio lubię, średni efekt dają, boję się, że hemoroidów od nic się nabawię, użyłam 3 razy. Teraz zamówiłam ten "kisielek" do jedzenia i dziś odbieram z apteki, także zobaczymy.
Ten problem mam grubo od ponad miesiąca i ciężko się z tym żyje, często boli brzuch, a to co w wc to kasztaniaki hehe

reklama
Mi nic nie pomaga... dieta, owsianki, susze śliwki, morele, zapijane mlekiem, gruszki, kefiry,maślanki... herbatki, woda z cytryną na pusty żołądek, nic!
Czopki średnio lubię, średni efekt dają, boję się, że hemoroidów od nic się nabawię, użyłam 3 razy. Teraz zamówiłam ten "kisielek" do jedzenia i dziś odbieram z apteki, także zobaczymy.
Ten problem mam grubo od ponad miesiąca i ciężko się z tym żyje, często boli brzuch, a to co w wc to kasztaniaki hehe
No mi sie teraz tak zaczelo.. nawet kawe wypilam po ktorej zawsze mnie gania i nic.. mleko, śliwki, dużo piję, rano woda z cytryną, męcząca sprawa.
Przed ciążą tak nie miałam. codziennie o tej samej godzinie witałam się z kibelkiem na posiedzeniu :p

ja przed ciążą dziennie ze 3 razy hehe, także teraz jest dramat... kawa też mi nie pomaga, a wody pije mega dużo od początku ciąży, taki urok

Na kup działa na mnie jedzienie codziennie jabłek i kiwi [emoji5] Ja miałam już problemy przed ciążą, na początku ciąży była masakra, czasem 2tyg nic. Teraz trochę zmieniłam dietę, jem dużo jabłek, jogurty, płatki owsiane i kupa jest codziennie max co dwa dni, zbite bobki ale ważne że systematycznie jest [emoji6]

reklama
Do góry