reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kosmetyki

reklama
A co kupiłście na początek ja mam:

-Oliwkę
-krem z filtrem 30
-szampon i płyn do kąpieli 2 w 1
-chusteczki nawilżone

Muszę jeszcze dokupić krem przeciw odparzeniom.
ja jeszcze mam krem na kazda pogode (wrazie gdyby bylo chlodniej czy jakis wiaterek)

Ale trochę się obawiam kupić tyle chusteczek na raz, bo jak sie okaże że niuni nie będą służyły to co ja zrobię potm z taką ilością? Chyba przez kilka lat będę nimi kurze wycierała :-) :-D;-).
i wiesz jak by ci pieknie w mieszkaniu pachnialo :-)

A co kupiłście na początek ja mam:

-Oliwkę
-krem z filtrem 30
-szampon i płyn do kąpieli 2 w 1
-chusteczki nawilżone

Muszę jeszcze dokupić krem przeciw odparzeniom.

Ja zakupiłam:
-Balsam do ciałka Hipp
-Płyn do kąpieli Hipp
-krem przeciw odparzeniom Nivea
-chusteczki nawilżane Nivea
-Sól fizjologiczną
-Sudocrem
-Bepanthen maść
-Oilatum emulsję do kąpieli

Muszę jeszcze kupić coś do buźki i z filtrem :tak:

Kotku, przyznam szczerze że ja od początku ciąży używam tych chusteczek nawilżanych przy okazji kazdej izyty w toalecie i dobrze mi służy, także raczej się nie zmarnują, w razie W możesz także sprzedac na allegro- tam 10 Pln za paczkę, to jeszcze zarobisz hehehe

no więc Kot właśnie wrócił z reala i przywiózł zupełnie inną promocję: za 25 pln 4 paczki (63 szt)nivea baby soft-creme chusteczki. Niby tez okazaja bo 1,5 paczki darmo ale nie to samo na co się szykowałam :(

Sorga, w moim Realu też była ta sama promocja. I też mam te same chusteczki. Do tego dokupiłam jeszcze jedno opakowanie z pudełkiem, więc łącznie mam 5, ale u mnie to zejdzie biegusiem, bo Weronika już zaciera łapki, że ona też będzie tych chusteczek używać.:-D
A co do kosmetyków, to miałam kupić Bambino, ale namówiłyście mnie na Hippa, więc mam płyn do kąpieli, olejek, szampon, krem do buzi i krem na odparzenia. Zobaczymy czy się sprawdzi. Do tego jeszcze z Nivea mam zwykłe mydełko, a na odparzenia Sudocrem.

Ja tez mam Hippa:

*płyn do kąpieli
*krem do buzi
*krem na odparzenia
*balsam

i oprócz tego:
*maść Bepanthen
*Sudocrem (2 * 15 ml - próbki)
*krem na każda pogodę Nivea
*chusteczki Pampers Sensitive 4 opak. - 4 op. za 24,00 zł, więc też nie wyszło najdrożej :tak: :-)

a do mnie dzis przyszla paczka z Polski od rodzicow a w niej 2 mleczka do prania Lovella (juz wstawilam pralke jak tylko rozpakowalam hyhy) do tego kosmetyki Hipp - pisalyscie ze pachna super i rzeczywiscie ciagle podchodze i wacham i juz Cyrylke wysmarowalam kremem do twarzy i siebie tez :)))))

reklama
aha mam plyn do kapieli szampon i krem do ciala i twarzy ale jeszcze mi dosla oliwke i balsam. bede stosowac i dla Ciri i dla Tristana!!

Do góry