reklama
ja jeszcze mam krem na kazda pogode (wrazie gdyby bylo chlodniej czy jakis wiaterek)A co kupiłście na początek ja mam:
-Oliwkę
-krem z filtrem 30
-szampon i płyn do kąpieli 2 w 1
-chusteczki nawilżone
Muszę jeszcze dokupić krem przeciw odparzeniom.
i wiesz jak by ci pieknie w mieszkaniu pachnialo :-)Ale trochę się obawiam kupić tyle chusteczek na raz, bo jak sie okaże że niuni nie będą służyły to co ja zrobię potm z taką ilością? Chyba przez kilka lat będę nimi kurze wycierała :-);-).
A co kupiłście na początek ja mam:
-Oliwkę
-krem z filtrem 30
-szampon i płyn do kąpieli 2 w 1
-chusteczki nawilżone
Muszę jeszcze dokupić krem przeciw odparzeniom.
Ja zakupiłam:
-Balsam do ciałka Hipp
-Płyn do kąpieli Hipp
-krem przeciw odparzeniom Nivea
-chusteczki nawilżane Nivea
-Sól fizjologiczną
-Sudocrem
-Bepanthen maść
-Oilatum emulsję do kąpieli
Muszę jeszcze kupić coś do buźki i z filtrem

Kotku, przyznam szczerze że ja od początku ciąży używam tych chusteczek nawilżanych przy okazji kazdej izyty w toalecie i dobrze mi służy, także raczej się nie zmarnują, w razie W możesz także sprzedac na allegro- tam 10 Pln za paczkę, to jeszcze zarobisz hehehe
Sorga, w moim Realu też była ta sama promocja. I też mam te same chusteczki. Do tego dokupiłam jeszcze jedno opakowanie z pudełkiem, więc łącznie mam 5, ale u mnie to zejdzie biegusiem, bo Weronika już zaciera łapki, że ona też będzie tych chusteczek używać.
A co do kosmetyków, to miałam kupić Bambino, ale namówiłyście mnie na Hippa, więc mam płyn do kąpieli, olejek, szampon, krem do buzi i krem na odparzenia. Zobaczymy czy się sprawdzi. Do tego jeszcze z Nivea mam zwykłe mydełko, a na odparzenia Sudocrem.

A co do kosmetyków, to miałam kupić Bambino, ale namówiłyście mnie na Hippa, więc mam płyn do kąpieli, olejek, szampon, krem do buzi i krem na odparzenia. Zobaczymy czy się sprawdzi. Do tego jeszcze z Nivea mam zwykłe mydełko, a na odparzenia Sudocrem.
anuula30
czerwcówka 2007
Ja tez mam Hippa:
*płyn do kąpieli
*krem do buzi
*krem na odparzenia
*balsam
i oprócz tego:
*maść Bepanthen
*Sudocrem (2 * 15 ml - próbki)
*krem na każda pogodę Nivea
*chusteczki Pampers Sensitive 4 opak. - 4 op. za 24,00 zł, więc też nie wyszło najdrożej
:-)
*płyn do kąpieli
*krem do buzi
*krem na odparzenia
*balsam
i oprócz tego:
*maść Bepanthen
*Sudocrem (2 * 15 ml - próbki)
*krem na każda pogodę Nivea
*chusteczki Pampers Sensitive 4 opak. - 4 op. za 24,00 zł, więc też nie wyszło najdrożej

asylan
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
a do mnie dzis przyszla paczka z Polski od rodzicow a w niej 2 mleczka do prania Lovella (juz wstawilam pralke jak tylko rozpakowalam hyhy) do tego kosmetyki Hipp - pisalyscie ze pachna super i rzeczywiscie ciagle podchodze i wacham i juz Cyrylke wysmarowalam kremem do twarzy i siebie tez
))))
reklama
asylan
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
aha mam plyn do kapieli szampon i krem do ciala i twarzy ale jeszcze mi dosla oliwke i balsam. bede stosowac i dla Ciri i dla Tristana!!