Aga1983
Fanka BB :)
Ja mam 24 lata,jestem z Wieliczki. Mój Jarek ma 30 i jest z Krakowa. Mieszkamy w Chrzanoowie. Znamy się 4 lata. 09.09.2006r wzięliśmy ślub. Karolinka się poczęła zaraz po naszej podróży poślubnej do Rzymu
Staraliśmy się dużo wcześniej ale dopiero po ślubie się udało. Jak tylko lekarka mi pozwoli planujemy kolejnego bobaska;-)
Staraliśmy się dużo wcześniej ale dopiero po ślubie się udało. Jak tylko lekarka mi pozwoli planujemy kolejnego bobaska;-)
tylko nie wiem która masz część?my mamy 2
Jeśli któraś z Was Mamcie wie jak sobie z takim podrażnieniem poradzić to proszę gorąco o podpowiedź bo próbowałam już wszystkiego... Przemywam Piotruśkowi buziaka solą fizjologiczną, tylko że to niewiele daje bo Maluszek teraz przechodzi etap wsadzania wszystkich zabawek do buzi i ciagle jest caluuuutki pośliniony... smarowałam to też kremami nawilżająco-ochronnymi typu jonhsons baby...nawet sudocremem próbowałam i nic :-( Czekam na rady Kochane Mamusie! Buziaczki dla Was i dla Waszych Skarbów!! Pozdrawiam... Ela
Bo ja mam z tym ogromny problem ;-) Co najlepiej sprawdza się u Was? Grzechotki? Pluszaki? a może zupełnie domowe rzeczy typu kubeczki, butelki czy puste pudełka? Czytałam gdzieś, że tym najłatwiej zająć Maluszka...chociaż w moim przypadku te ostatnie to nie najlepszy pomysł, szczególnie jeśli chodzi o tekturowe...poza tym chodzi też o bezpieczeństwo ;-) Czekam na Wasze pomysły i doświadczenia w tej dziedzinie ;-) Całujemy mocno