Domi_Nikaa
Fanka BB :)
Jak dla mnie negatywny.Wiadomo, że testów nie powinno odczytywać się po czasie ale ciekawość jest silniejsza![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak dla mnie negatywny.Wiadomo, że testów nie powinno odczytywać się po czasie ale ciekawość jest silniejsza![]()
Na górze wczorajszy, na dole dzisiejszy... oj chyba jednak nic z tegoJa też coś widzę, szansa jestPowtórz koniecznie test i dawaj znać, powodzenia!
![]()
Owszem, wychodzi na to, że są negatywne. Jednak jak spojrzysz na zdjęcie widać prześwit drugiej kreski. Dlatego pytanie brzmiało czy to testowa czy fabryczna. Dzisiejszy test utwierdził mnie w tym, że to niestety tylko kreska fabryczna. Mimo wszystko bycie empatycznym nie boliTesty są ewidentnie negatywne. Nic tam nie majaczy na żadnym. Nie wiem gdzie Wy tam coś widzicie.
Czyli miałam napisać, że tak widać tam kreskę tylko dlatego, żeby być empatyczną? Czy pisanie prawdy to dla Ciebie brak empatii?Owszem, wychodzi na to, że są negatywne. Jednak jak spojrzysz na zdjęcie widać prześwit drugiej kreski. Dlatego pytanie brzmiało czy to testowa czy fabryczna. Dzisiejszy test utwierdził mnie w tym, że to niestety tylko kreska fabryczna. Mimo wszystko bycie empatycznym nie bolijuż niejednej na tym forum po paru dniach z takich testów wychodziły piękne grube kreski.
Czasem warto poświęcić chwilę i zwrócić uwagę jaki wydźwięk ma to co chcemy napisać. Szczególnie przy tak delikatnym temacie jak starania o dzieckoCzyli miałam napisać, że tak widać tam kreskę tylko dlatego, żeby być empatyczną? Czy pisanie prawdy to dla Ciebie brak empatii?