reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Krok po kroczku, czyli postępy naszych Maluszków

reklama
U nas chodzenie na całego.
Na dobre zaczęła w wigilię i zatrzymać się jej nie da.
Chodzi bez przerwy, zapalczywie i z przejęciem.
I do tego dziamoli coś bez przerwy :tak:
Czas na bramki.... :sorry2:

Jak najprościej mogę wrzucić filmik?
Nie mam konta na żadnym fotosiku ani YT

Malena na YT prosto założyc konto:tak::tak:
GRATKI DLA IZUNI!!!!!!!!!! a tak gadałaś ze bedziesz dwójkę naraz uczyc:-p:-p:-p

malena super :-)
to Iga chyba tylko na bakier z chodzeniem została, cały czas musi przy czymś chodzić, nie pomaga kuszenie czy zachęcanie czymś co lubi, bo wtedy na czworaka i jest koło mnie

Nie no, czytam i się zaśmiewam:-D:-D:-D Maluchy są niesamowite!:tak::-D
U nas bardzo podobne wyczyny: ubieranie się, sprzątanie, bieganie (wczoraj mi w sklepie zwiewała) i małpowanie po wszystkich.

Malena gratulacje dla małej za chodzenie :-)

A na konika to ja mojego tez musze wsadzic, ale buja sie sam, potem tez schodzi sam, a ja tylko asekuruje zeby nie zleciał :tak:

Ja też boki zrywam jak patrzę na mojego małego pomagiera w domku.
Wczoraj np. odkurzał razem ze mną - trzymał za rurę i dawaj :-D
A jak ze szmatką śmiga - ostatnio wyciągnął moje czyste majtki i szorował nimi podłogę :szok::-D

Oj tak, mały pomocnik w domu dobra sprawa :-D
Bartek też się kręci w kółko, szczególnie jak słyszy muzykę albo Martyna śpiewa. I męczy nas kapciami. Jak tylko gdzieś zobaczy, że ktoś boso chodzi, to leci z kapciem i nie ma zmiłuj :sorry2:
No i zaczął robić groźne miny - jak coś mu nie pasi, to marszczy czoło, przymyka oczy i wtedy się bój.

reklama
Kasiu ja lubię siadać z podkulonymi nogami i kapcie zostawiam na podłodze. Oj, nie jest lekko, bo mają być na nogach!:-D
Kaka Hanka z mopem parowym szaleje? A to porządnicka:tak::-)

Do góry