reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Krok po kroczku, czyli postępy naszych Maluszków

U nas podnoszenie głowy pełną gębą.
A poza tym dziecko leniwe i o przekręcaniu się nawet nie myśli :tak:
I ma takiego dużego miśka ktorego uwielbia...
Wrzucę zdjęcia po weekendzie!

reklama
Kurcze,tak się zagapiłam na forum,podnoszę przed chwilą łeb,żeby zobaczyć co ten mój łobuz na macie wyczynia,patrzę,a on obrócony o 360stopni!!!Nawet nie wiem kiedy i jak o zrobił?!i ostatnio spodobał mu się smok gryzak z TT:-)Molestuje go i nawet udaje mu się włożyć go do buzki:-)

A mlaskają te Wasze dzieci??? Ta to jak idzie na beknięcie to mlaszcze tak śmiesznie ze boki zrywać można.

A Bartek ssie dolną wargę i mam wrażenie, że robi to co raz częściej, gdy zbliża się karmienie. A dzisiaj tak kombinował na macie żeby sięgnąć misia, że obrócił się z plecków na brzuszek :rofl2:

reklama
u nas ssanie wszystkiego co wpadnie do buzi raczki przede wszystkim, kocyk, pielucha, zabawki, co akurat jest "pod reka":-D
i wlasnie zaczela robic takie bbrrr na buzi i pluje przy tym,

Do góry