reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Krok po kroczku, czyli postępy naszych Maluszków

reklama
Kaka fajnie - no to już Hanusia zasłużyła na medal :-D

A u nas mały jak leży na brzuszku to śmiesznie zaczyna przemieszczać się do przodu - niby to czołganie ale pomaga sobie przy tym nosem hehehhe.

U mnie dziś dokładnie to samo. Dużo dziś leżał na brzuszku i bardzo mu się podobało. Położyłam go po przebraniu pieluszki z gołymi nóżkami żeby sobie pomachał, a on dupka do góry i jak gąsienica kawałeczek do przodu. Ale się uśmiałam, a on się cieszył razem ze mną. Potem odpychał się od szczebelek. I łapie zabawki jak leży na brzuszku.

U mnie dziś dokładnie to samo. Dużo dziś leżał na brzuszku i bardzo mu się podobało. Położyłam go po przebraniu pieluszki z gołymi nóżkami żeby sobie pomachał, a on dupka do góry i jak gąsienica kawałeczek do przodu. Ale się uśmiałam, a on się cieszył razem ze mną. Potem odpychał się od szczebelek. I łapie zabawki jak leży na brzuszku.
U nas też jest leżenie na brzuszkku ale do `10 min później krzyk więc kładę Bartka krótko ale częściej:tak:

CZARNA no u mnie tak samo sie mowi na to MAMA TATA I BABA :-) ja licze ze powie TATA :-)

Moja nie przepada za pozycja na brzuchu Ale jak juz ley to miala etap ze nas wyzywala w tej pozycji Teraz jak ja poloze to ssie paluszki Podniesie sie na chwile i zaraz paluszki do buzi Ale najlepiej w tej pozycji wychodzi jej teraz STEKANIE hihi :-)

Ja rano tez czesto widze a NIunia krzywo lezy lub bardzo nisko hihihi

A najwiekszym osoagnieciem ostatnim to jest MISNAIE SIE W GLOS jejku ale to jest cudowne :-)

a ja liczę ze powie baba. U nas się mówi ze jak dziecko powie pierwsze mama- to następna będzie córa, Tata- syn a baba to już nie bedzie:-D:-D:-D:-D:-D
To było właśnie pierwsze słowo Karoliny"baba" i co...... ma siostre:-D:-D:-D
a na brzuszku jak leży to też idzie tyle, że do.... tyłu:-D:-D

a ja liczę ze powie baba. U nas się mówi ze jak dziecko powie pierwsze mama- to następna będzie córa, Tata- syn a baba to już nie bedzie:-D:-D:-D:-D:-D

U nas też to znamy. Ja pierwsze powiedziałam baba i jestem jedynaczką!

Czarna - dobre :-D;
Kaka - Jakiś czas temu nosiłam Niunię do odbicia i mówię: "No beknij wreszcie", a tu słyszę nagle "nieeee mo-geeeeee" :-):-):-). P o mało nie spadł z fotela, a mną aż bujnęło :tak::-D. Naśmieliśmy się jak nigdy :tak:.

Przed chwilą zjadłam mały podwieczorek - owoce w bitej śmietanie :-), a Niunia tak wodziła wzrokiem za łyżeczką, że aż było mi jej trochę żal.. :-(

moja też patrzy jak coś jem, aż mi głupio ;-)

Czarna - dobre :-D;
Kaka - Jakiś czas temu nosiłam Niunię do odbicia i mówię: "No beknij wreszcie", a tu słyszę nagle "nieeee mo-geeeeee" :-):-):-). P o mało nie spadł z fotela, a mną aż bujnęło :tak::-D. Naśmieliśmy się jak nigdy :tak:.

Przed chwilą zjadłam mały podwieczorek - owoce w bitej śmietanie :-), a Niunia tak wodziła wzrokiem za łyżeczką, że aż było mi jej trochę żal.. :-(

Dobre anna22:-)ghihihih Ja tam cały czas słyszę u Mikiego"nienienie"zwłaszcza jak go usypiam...

reklama
wiem wiem żartuje:)))
pamiętam jak Laure uczyłam i cały czas powtarzałam mama mama mama a ona nic. M wrócił z pracy i mówi tata a ta za nim tata:-D:-D:-D:-D:-D a powiedziała to 26 V czyli w dzień matki:-p

Do góry