magdziunia
Październikowa Mama'08
Ania dobre 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kaka fajnie - no to już Hanusia zasłużyła na medal
A u nas mały jak leży na brzuszku to śmiesznie zaczyna przemieszczać się do przodu - niby to czołganie ale pomaga sobie przy tym nosem hehehhe.
U nas też jest leżenie na brzuszkku ale do `10 min później krzyk więc kładę Bartka krótko ale częściejU mnie dziś dokładnie to samo. Dużo dziś leżał na brzuszku i bardzo mu się podobało. Położyłam go po przebraniu pieluszki z gołymi nóżkami żeby sobie pomachał, a on dupka do góry i jak gąsienica kawałeczek do przodu. Ale się uśmiałam, a on się cieszył razem ze mną. Potem odpychał się od szczebelek. I łapie zabawki jak leży na brzuszku.
To było właśnie pierwsze słowo Karoliny"baba" i co...... ma siostrea ja liczę ze powie baba. U nas się mówi ze jak dziecko powie pierwsze mama- to następna będzie córa, Tata- syn a baba to już nie bedzie![]()
a ja liczę ze powie baba. U nas się mówi ze jak dziecko powie pierwsze mama- to następna będzie córa, Tata- syn a baba to już nie bedzie![]()
Czarna - dobre;
Kaka - Jakiś czas temu nosiłam Niunię do odbicia i mówię: "No beknij wreszcie", a tu słyszę nagle "nieeee mo-geeeeee" :-):-):-). P o mało nie spadł z fotela, a mną aż bujnęło. Naśmieliśmy się jak nigdy
.
Przed chwilą zjadłam mały podwieczorek - owoce w bitej śmietanie :-), a Niunia tak wodziła wzrokiem za łyżeczką, że aż było mi jej trochę żal.. :-(
Czarna - dobre;
Kaka - Jakiś czas temu nosiłam Niunię do odbicia i mówię: "No beknij wreszcie", a tu słyszę nagle "nieeee mo-geeeeee" :-):-):-). P o mało nie spadł z fotela, a mną aż bujnęło. Naśmieliśmy się jak nigdy
.
Przed chwilą zjadłam mały podwieczorek - owoce w bitej śmietanie :-), a Niunia tak wodziła wzrokiem za łyżeczką, że aż było mi jej trochę żal.. :-(
eeee pewnie nie słyszałas jak mówiła mamaTo było właśnie pierwsze słowo Karoliny"baba" i co...... ma siostre
a na brzuszku jak leży to też idzie tyle, że do.... tyłu![]()