reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Krok po kroczku, czyli postępy naszych Maluszków

Hanka dość łądnie schodzi z kanapy ale bywa ze biegnie przez całą długość i łapie ją w locie:confused2:
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=VSinVocOb-c"]YouTube- Film0013.mp4[/ame]

Na początku pokaz umiejętnosci mamy;-) Interesujace sie robi od 40s;-)

reklama
No dzieciaki cwaniaki niezle Oliwka w kuchni uwielbia grzebac w szafce gdzie sa paltki do mleka Jej uluione hihi I uwielbia je rozsypywac kilka razy dziennie Tez sie lubi bawic w koszu na smieci i w ziemniakach Ostatnio ma manie wchodzenia na fotel kolo komputera ktory stoi i dobierac sie do kalwiatury Dlatego ona juz popsuta No i z ztego fotela skacze na lozko i z lozka na fotel i tak by mogla godzinami hihihih

Karola ona jest niesamowita!!!!!!!!!!! Kurde a wiecie jak ona ładnie mówi DZIĘKUJE!!!!!!!! szczena mi opadła. Jak nic Bielicka rosnie. Coś jest w tym imieniu:-D:-D:-D

reklama
Kaka rewelacja :tak::-) Hania jest niesamowita
gratki dla wszyskich postępowiczów :tak:

u nas największe postępy w rozrabianiu ostatnio, kocie miski wywalane kilka razy dziennie
i wróżę Idze karierę konserwatora powierzchni plaskich ;-) kilka razy dziennie ze szmatką albo chustką nawilżaną mam przetarte podlogi, miotełką małą wymiata wszystko, nawet koty nią czesze, a one to polubiły :eek:
ale przebojem jest opróżnianie zmywarki, jak zaczynam wyciągać naczynia to staje kolo kosza na sztućce, wyciąga i mi podaje po jednym, T. nakręci filmik to wrzucę

Do góry