reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Krzywa cukrowa

no ja juz jestem po badaniu krzywej.....w poniedziałek odbiór wyników.....

badanie do przezycia....tyle ze troche mnie jeszcze mdli....

reklama
Monika - współczuję
ciekawe czy mi lekarz zleci to badanie 16.11...
ja sobie wymysliłam, że wezmę ze sobą kiszone ogórki i już po badaniu odsłodzę się zjadając kwaśne - zawsze to na mnie działało :)

Osinka...przypuszczam ze tak...to juz pora na tego typu badanie...

aha wez sobie cytryne i kanapke....pielegniarka mi powiedziała ze mozna wcisnac cytryne do glukozy ...jest wtedy "zjadliwa" a kanapka...po badaniu spokojnie sobie zjesz :)

dziękuję bardzo za wskazówki, boje się tego badania, w ciąży nie jem nic co słodkie, bo mi nie smakuje - trzeba będzie się wymęczyć... dla dzidziolca :)

poza tym trafiłam na swietna pilegniarke....przez godzine która musiałm tam spedzic...co chwila zagladała na mnie czy mi sie nic nie dzieje:)...nawet jak poszłam do toalety to chciała zebym nie zamykała drzwi,gdyby cos miało mi sie dziac:)

no...wyobraz sobie ze po godzinie pobrała mi krew i zapytała czy mam kanapke..odpowiedziłam ze nie...a ona na to ze jak chce to poleci mi kupic zapiekanke :)...

monia!! a był tam jakiś pokój do spania?? Ja dziś też byłam na czczo na badaniu krwi i jak wróciłam o 10 i zjadłam śniadanie, położyłam się spać, to wstałam przed chwilą...
;)

odzwyczaiłam się od porannego wstawania!!!

reklama
ja tez byłam.....dlatego chodze tam robic badania...i tak musze za nie płacic,a ze jest to prywatna przychodnia i miła obsługa....kicham na nasza słuzbe zdrowia....mam dosc denerwowania sie ...

Do góry