reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ksiega imion

Anka, Ethan super imię :tak:.

Ja ostatnio podałam mężowi kalendarz kartkę i długopis, i kazałam wypisywać imiona, które mu się podobają :-D. No i zostało nam 5 wspólnych:
Gabrysia,
Joanna,
Marianna,
Antosia,
Basia.

Ale pewnie zanim się zdecydujemy na któreś z tych pięciu, to nadejdzie marzec :-D.

reklama
Ja juz przycisnelam meza bo do brzucha mowie baby wiec czas sie przerzucic na jakies imie :))

Gabrynia :tak: bardzo sliczne imie, takie delikatne. Super!
To Wasza decyzja i nie pozwol by ktos cie zniechecil do jakiegos imienia;-)

makunia przypomnial sie mi moj dziadek. Moja siostra to Wiktoria (dzis juz 18-latka), moj dziadek nie mogl tego imienia zaakceptowac i jako jedyny do konca swojego zycia mowil jej "Basiu", "Basienko" :tak: i od malego wiedziala, ze to ja dziadek wola i to jej "dziadkowe" imie ;-)

Anka, Ethan bardzo ładne!:-) Super, że nawet Laura dała się przekonać:-)

Makunia mi z tych imion też najbardziej Gabrysia się podoba:-) mam nadzieję, że uda Wam się wybrać coś wspólnie z tych a my cierpliwie czekamy na rezultat:-)

Anka, Ethan super imię :tak:.
Ja ostatnio podałam mężowi kalendarz kartkę i długopis, i kazałam wypisywać imiona, które mu się podobają :-D. No i zostało nam 5 wspólnych:
Gabrysia,
Joanna,
Marianna,
Antosia,
Basia.
Ale pewnie zanim się zdecydujemy na któreś z tych pięciu, to nadejdzie marzec :-D.

Z tych powyżej najbardziej podoba mi sie Joanna i Gabrysia (w podstawówce myślałam , że jak będę mieć córkę to koniecznie Gabrysia i będę wołać Gabi ale mężowi imię sie nie podoba) z pozostałą 3-ką mam złe/dziwne/nie najlepsze skojarzenia (Barbara to moja teściowa:wściekła/y:)

A my niby też mamy 5 imion do wyboru, ale tak coraz bliżej nam (a szczególnie mojemu mężowi) do Justynki ale ostateczną decyzję podejmiemy w szpitalu jak buziulkę zobaczymy :tak:

reklama
Ja zawsze myślałam, że będę miała synka i w liceum pamiętam, że imiona Patryk, Kacper są najlepsze :D Na studiach był czas na Jasia :D A tu dziewczynka haha :D U nas z wieeelkiej listy zostały te dwa i M. mówi do brzucha Dagmarka, krzyczę na niego to się poprawia eeee Milenka :eek:

Do góry