• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ksiega imion

reklama
Michelle ślicznie, na polski przełożyć to chyba Michalinka co?

Deizzi właśnie jakie Synek ma propozycje? Adam fajne bo uniwersalne

U nas stanęło póki co na Bianca Nina, nadal w szoku jestem:-D

No to u mnie Aurelia odpadła. Zła trochę jestem, ale cóż - sama dziecka nie robiłam, sprawca czynu też musi mieć głos :-D Chociaż wcześniej wstępnie się zgodził, teraz kręci nosem i siedzi mu w głowie Dagmara. Mi siedziała ale już wyszła. Jest jeszcze Milena. No i nie wiem co wybrać. Dagmarę jedną znam i nie wiem na ile mi się kojarzyć będzie... Więc.. Dagmara czy Milena?? Na drugie będzie Aurelia :D

Alfa Dagmara bardzo ładne imię, Milena niespecjalnie.
Szczebiotka widzę, że u Was też Nina, tyle że na 2ie. U Nas została Nina Marianna, Marianna po mojej babci, mimo że wszyscy do Niej Wiesława mówią :-D
Anka na pewno znajdziecie jakieś piękne imię dla Waszego syna :tak:
Monisia Ala bardzo ładne imię, moja druga babcia miała tak na imię.

reklama
Co kobieta to inna opinia:-D Mi też się podoba imię Milena, zastanawiałam się nad nim ale mój mąż nie chciał, nie wiem czemu.
Anka mało czasu Wam zostało na decyzję, chociaż niektórzy nadają imiona dopiero w szpitalu, jak zobaczą jak dziecko wygląda i czy będzie pasować. Ja tam wolę już wcześniej zwracać się po imieniu do brzucha:-D U nas stanęło na Wiktorii i nie zmienię zdania, chociaż teściom się nie podoba ( Daniel też się teściowi nie podobało). W końcu to moje i męża dziecko;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry