reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej Dziewczyny

Gotadora, na zdjeciu widac kolosalna roznice miedzy Twoim krolem a dzikim krolikiem. CHlopak chyba nie spodziewal sie zobaczyc takiego giganta wchodzac do nich do nory.:szok: Musial faktycznei niezle oberwac i sie przestraszyc skoro teraz nie chce nawet na dzialce pochasac po trawie. A sunia kankurzyca tak skacze, bo radosna i szczesliwa,ze trafila w tak dobre i kochajace rece :-)

Lawendowy, super koszulka :-)

Asiax, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za ostatni cykl przed ciaza :tak: niech przyniesie ladne, dorodne komoreczki apotem zarodeczki!!!!

MILEJ NIEDZIELI KOCHANE!!!!

Przeczytałam zaległości, ale jutro się będzie działo, wizyty u doktorków, bety, testy ciążowe. WOW :-) Ja jutro także na wizytkę idę bo już niedługo stymulacja :-)

gienek przeczytałam o Twoich przypadłościach w ciąży, biedna jesteś, ciąża Cię nie oszczędza ale jeszcze tylko kilka tygodniu i Twoje męczarnie będą Ci wynagrodzone :-) maleństwa będą na świecie i w końcu będziesz mogła je przytulić do siebie i zobaczyć ich śliczne buźki. Wszystkiego dobrego i niech końcówka ciąży przejdzie spokojnie.
Napisałaś, że Marcikuk już urodziła, czy ja dobrze pamiętam, że miała w brzuszku 2 chłopców?

aduś rzeczywiście ten rok był bardzo niedobry dla Ciebie, ale za niespełna 2 m-ce już się kończy a Ty zamkniesz ten etap w życiu i wkroczysz w nowy rok z pozytywnymi wieściami i w tym "nowym 2013" zostaniesz na pewno MAMUSIĄ przez duże "M"

Madzialenak, tak, Marcikuk ma chlopakow a Sylha parke :-)
Kurcze pamietam jak one mialy transfery i jak testowaly. Wydaje sie ,ze to bylo tak niedawno. Czas leci tak szybko....

To dla Was Kochane wytrwałe dziewuszki :-)

fotografie-dzieci-geddes-28.jpg

reklama
Do góry