nieagatka
Fanka BB :)
Czyli jak ja nigdy zadnego habazia rozanego nie kupilam to tez mam byc dumna?[emoji23][emoji14]A co ma być? Jeszcze nie kwitną [emoji12] Żadnej nowej nie kupiłam - jestem z siebie dumna.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czyli jak ja nigdy zadnego habazia rozanego nie kupilam to tez mam byc dumna?[emoji23][emoji14]A co ma być? Jeszcze nie kwitną [emoji12] Żadnej nowej nie kupiłam - jestem z siebie dumna.
No ale w tamtym roku bylo przegadane o twoich rozach juz chyba od lutegoA co ma być? Jeszcze nie kwitnąŻadnej nowej nie kupiłam - jestem z siebie dumna.
Masz racje przepraszam ale spanikowalam ;( Ja wiem ze to glupie pytania ale naprawde nie wiem jak i co sie robi z takim malenstwem. Uryczalam sie cala. Nie moge zmienic szpitala bo tam jest moj ordynator a to przeciez glownie o niego chodzilo. No ale jedno jest pewne ABSOLUTNIE nikogo!!!! do mnie nie wpuszcza ;(
Ja mam ich ok 150 szt i już ni ma miejsca na następne pięknościCzyli jak ja nigdy zadnego habazia rozanego nie kupilam to tez mam byc dumna?[emoji23][emoji14]
No ba, każda ma swoją oryginalną nazwę hodowcyNo ale w tamtym roku bylo przegadane o twoich rozach juz chyba od lutegoA w tym tak cichutko siedzisz i nic nam nie opowiadasz
Przeciez ty je chyba jakos nazywalas
![]()
Habaz to czesc mojego slangu, oznacza kwiatki ogolnie [emoji1787][emoji14]Ja mam ich ok 150 szt i już ni ma miejsca na następne piękności [emoji1745]. I dlatego jestem dumna, bo pokonałam tyyyyyyle pokus na stronach internetowych [emoji12]
Ja ci dam habazia [emoji33]. Przecież róże to istne cuda na kiju[emoji2956]. Te z kwiaciarni się nie liczą [emoji12]
Tak ma moja mama - przeciez dokladnie wczoraj o tym pisalamHabaz to czesc mojego slangu, oznacza kwiatki ogolnie [emoji1787][emoji14]
150?!?!? Ojprdl!! Ty nie tylko urodzilas sie tego dnia co moja mama, Ty masz nawalone w glowie jak ona [emoji3059][emoji3059] Wiecznie kupuje kwiatki i buty (tez tak masz?[emoji6])
bazylia 10 wolnych wdechowCzy ktos mi moze powiedziec skad mam wiedziec czy dziecko jest juz najedzone? I jak czesto i dlugo sie to robi? Czy ja to czuje ze ona ciagnie tego cyca i ze napewno leci mleko? I jak czesto sie przewija i zmienia pieluszki? Co godzine? Czy jak tylko ma mokro to od razu? O co chodzi z ta cala smulką ? JPRDL czy po tym karmieniu piersia trzeba ja od razu pionizowac tez zeby jej sie odbilo? Bede tam zdana tylko na siebie - ja chyba oszaleje ;(