• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czyli jak ja nigdy zadnego habazia rozanego nie kupilam to tez mam byc dumna?[emoji23][emoji14]
Ja mam ich ok 150 szt i już ni ma miejsca na następne piękności 🤷. I dlatego jestem dumna, bo pokonałam tyyyyyyle pokus na stronach internetowych 😜
Ja ci dam habazia 😱. Przecież róże to istne cuda na kiju🤩. Te z kwiaciarni się nie liczą 😜

Ja mam ich ok 150 szt i już ni ma miejsca na następne piękności [emoji1745]. I dlatego jestem dumna, bo pokonałam tyyyyyyle pokus na stronach internetowych [emoji12]
Ja ci dam habazia [emoji33]. Przecież róże to istne cuda na kiju[emoji2956]. Te z kwiaciarni się nie liczą [emoji12]
Habaz to czesc mojego slangu, oznacza kwiatki ogolnie [emoji1787][emoji14]
150?!?!? Ojprdl!! Ty nie tylko urodzilas sie tego dnia co moja mama, Ty masz nawalone w glowie jak ona [emoji3059][emoji3059] Wiecznie kupuje kwiatki i buty (tez tak masz?[emoji6])

reklama
Czy ktos mi moze powiedziec skad mam wiedziec czy dziecko jest juz najedzone? I jak czesto i dlugo sie to robi? Czy ja to czuje ze ona ciagnie tego cyca i ze napewno leci mleko? I jak czesto sie przewija i zmienia pieluszki? Co godzine? Czy jak tylko ma mokro to od razu? O co chodzi z ta cala smulką ? JPRDL czy po tym karmieniu piersia trzeba ja od razu pionizowac tez zeby jej sie odbilo? Bede tam zdana tylko na siebie - ja chyba oszaleje ;(
bazylia 10 wolnych wdechow;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry