reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lawendowy - ja też przeszłam to szamaństwo:) tylko u Nas dają takie kuleczki pod język:) i mam do tego takie samo podejście jak Ty - tym co wierzą pomaga...
Fusun - z dostępnych w aptece lekarz polecał trilac albo dicoflor. Ale trzeba je podobno zmieniać. Ja długi czas brałam AC ZYmes (do kupienia internetowo z tej samej firmy co paraprotex - produkt ziołowy działający oczyszczająco) Oczywiście nie zachecam do kupna tylko piszę co ja brałam i mi pomogło. Teraz olałam probiotyki i nie mogę wyjść z biegunki przez encorton...
Dzidziuś - &&&&&&&&&&&&&&&&&&
ona - Ty to masz przejścia:( nawet nie wiedziałam, że robi się coś takiego jak przebijanie pęcherzyków

Nie chciałam wcześniej pisać, żeby poznać Wasze opinie, ale ja też mam problemy z układem pokarmowym odkąd zaczęłam leczenie w klinice. Zawsze dobrze się czułam, a po jakimś tygodniu brania leków się zaczęło. Bóle jelit, uczucie zesztywnienia, różne sensacje z tym związane i lekkie bóle żołądka, chociaż te ostatnie mogą być związane ze stresem. Piję siemię i rzeczywiście pomaga, niestety na krótko. Faszerują nas czym się da i to na pewno nie jest obojętne dla organizmu.

dzidzius ciągle trzymam&&&&&&.

lawendowy sen kciukam, żeby Ci wypaliło na piątek.

Witajcie:tak:
mazenka - taki ból dobrze wróży , takie odczucia mają często dziewczyny na etapie bardzo wczesnej ciąży, ja już pisałam że tak miałam z moim synkiem, ból pojawił się kilka dni przed spodziewaną miesiączką i trwał aż do ok 12 tyg c., oczywiście różnie to może być, ale z pewnością nie jest to teraz powód do zmartwienia

witam i o zdrowie pytam:)

wlasnie skonczylam kolejnego pisac posta - opublikuje pozniej.

a w miedzy czasie wlasnie sobie zdalam sprawe ze za tydzien zaczynam wyciszanie:))))) a za 8 dni mam biopsje endometrium. boje sie tego ustrojstwa - zeby mi sie jakas infekcja nie wdala bo cykl na marne pojdzie. i bolu tez sie boje - ale co tam. damy rade. nie taki bol juz mialam przy tych wszystkich podejsciach. jak to mowia ' zawsze oczekuj problemow i zjadaj je na sniadanie' :))))))))

reklama
aniaania przytulam
lolitka ja niedawno miałam biopsje bez znieczulenia i nie było tak strasznie. Ból był zupełnie do zniesienia tak ze nie musisz się tak bać:) oczywiście to sprawa indywidualna ale moja rada to staraj się być na maxa rozluźnienia bo to pomoże lekarzowi przeprowadzić badanie bezboleśnie.
dzidzius Czekamy i trzymamy&&&&&&

Do góry