reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

Mazenka, trzymaj te kciuki kochana moja tak dalej, chyba pomaga :-) Dziękuję Ci za wsparcie, jest mi potrzebne, jak każdej z nas.Dzisiaj zrobiłam sikańca, wyszła druga kreska, taka delikatna, ale w poniedziałek nie było jej wcale. Boże czekałam na tą dodatkową kreskę od 6-ciu lat. Wygląda na to i mam taką nadzieję, że mimo tak niskiego hcg jak na ten dzień po transferze, mój misiu walczy.

reklama
Maya - nie znam Cię ale strasznie lubię czytać:) Bardzo podoba mi się Twój plan i gratuluję dzielnej postawy. Będę Ci mocno kibicować.
Dzidziuś - oby beta rosła i nie przynosiła stresu mamusi. Dziecie walczy! i za to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
aniaania - bardzo mi przykro. Mnie też się nie udało w tym cyklu. Trzymaj się dzielnie. A ilo dniowe zarodki miałaś podawane?
lolitka- ten czas tak leci,że aż mi trudno uwierzyć, że jesteś już tuż tuż. Dawaj info jak ta biopsja będzie wyglądała. Imię Natalia jest piękne tylko w Polsce bardzo popularne w ostatnich latach. No ale zanim ja się doczekam córki może będzie już mniej popularne:)

Witajcie dziewczyny!
Jakiś czas Was podczytuję, a dziś postanowiłam się przyłączyć.
Mam na imię Ilona.
Jestem 6 dzień po transferze zarodka:) Mam 4 mrozaczki. To moje pierwsze podejście do IV. O dziecko staramy się z mężem 4,5 roku.
dzidzius118 mocno Ci kibicuję, ważne, że beta rośnie, maleństwo walczy:)
Maya25 podziwiam Twoją decyzję, jesteś silną kobietą, kiedyś myślałam o tym co by było, gdyby teraz mi się udało i zostały 4 mrozaczki, jeszcze nie wiem, czy mogłabym któreś z nich oddać je do adopcji.........ale być może
mazenka jesteśmy dokładnie na tym samym etapie- 3.08- punkcja, 08.08- transfer:) 19 robię betę, a TY? Jak się trzymasz? Jakieś objawy?

Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do grona:)

Ostatnia edycja:
Maya - jeśli nie masz problemu z komórką dawczyni to ja bym się nie zastanawiała tylko od razu dzwoniła do kliniki w tej sprawie. U mnie w klinice czeka się rok.

dzidzius - cieszę się, że beta rośnie, gratulacje :tak:

iloncia - witaj w naszym gronie, rozgość się na naszym forum :-)

Dziewczyny mam pytanie, nie długo kończę opakowanie tabletek antykoncepcyjnych, wzięłam dwa opakowania pod rząd. Jak myślicie kiedy mogę spodziewać się @??

reklama
zula_5

no robi sie juz drugi raz jesli zaczynasz brac antykoncepcje i twoje naturalne pecherzyki nie pekaja to wtedy ci je musza nakuc zeby nie blokowaly reszte!!

zabier polega na tym ze wpierdzielaja ci igle dlugosci hmmm sporawej na zywca bol jak ***** ale trzeba przezyc wiec czekam do poniedzialku jak na iglach heh:((((((((((((( ciagle pod gorke czy ja mam jakiegos pecha?

Do góry