reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Witajcie!!!!! Dzwonił p. doktor- pobrano mi 3 komórki - wszystkie dojrzałe i wszystkie się zapłodniły. Jutro transfer o 13.30. Gorąco jestem wdzięczna za wszystkie kciuki. :-):-):-):-):-)

reklama
Oktavi gratuluję pięknych zarodków i już trzymam kciuki za jutro:-)
A ja dziś odebrałam wynik progesteronu który robiłam we wtorek i mam 29,33 ng//ml a robiłam w 5 dpt czyli jest chyba ok:tak:Zrobię jeszcze jutro raz progesteron ale wynik znowu będzie później bo dopiero w pon:eek: a we wtorek na bętę:tak:

Oktavi - gratuluję zapłodnionych komóreczek :tak: trzymam kciuki za jutrzejszy transfer :-)

GizaS - ja czytałam, że najlepiej jak się jest w połowie normy, a Ty jesteś, więc jest dobrze :tak:

Czyli w poniedziałek testuje lawendowy, a we wtorek Ty, już zaciskam kciuki :-)

Teoretycznie jestem ciut powyżej normy podanej na moim wyniku bo jest faza lutealna 1,7-27 a ja mam 29,33. A jak jest po ivf nie wiem:eek: jak masz jakieś normy to wklej proszę

Dzień dobry dziewczęta:),
GizaS jak ten czas leci, już niedługo beta!!!!! Trzymam &&&&&&&;-)

Oktavi powodzenia i kciukasy &&&&&&&&

Podczytuję Was cały czas, nie udzielam się bo jestem jeszcze daleko w tyle, do lekarza uderzę dopiero we wrześniu. Mam pytanie, czy na polnej w P-niu robią badanie AMH ?????

Oktavi, kciuki oczywiście zaciskam. Od jutra jesteś oficjalnie w ciąży :-)

GizaS, mi dr tłumaczył, że normą progesteronu jest wszystko powyżej 8. Jeśli jest poniżej, dopiero wtedy należy się martwić.

Minni długo czekałasz na wizytę w Novum? boja sie zastanawiam czy nie zmienić kliniki i nie pójść tam, ale nawet nie wiem do kogo sie udac

reklama
Do góry