reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Kikifish - szkoda ze tak to wszystko sie potoczylo ale dobrze ze dzisiejsza wizyta juz pcha cie do przodu i ze nie masz problemow z oczyszczeniem sie... to co teraz do okresu i w nowym cyklu podchodzisz???

reklama
Ja wiem ze jeszcze do grudnia daleko ale zeby marzenia sie urealnily trzeba w nie wierzeyc wiec i ja juz dopisuję się do kalendarza

PAŹDZIERNIK:

25: hoacynka - wizyta w celu zobaczenia co z maluszkiem
25: Nat85 - wysoka beta!
25: Fusun - punkcja
28: 24magda09 - wysoka beta!
28:martaczi - wizyta przed udanym crio
28:GizaS - podglądanie wielu pęcherzyków
30: genna - wizyta u nowego "realizatora"
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

LISTOPAD
5:genna- wizyta w poradni genetycznej (Łódź)
6:genna - kolejna wizyta u immunologa

GRUDZIEN

Zuzia2011 - podejscie do crio - jestem mama:)

Zuzia, chyba na endo: orzechy szczególnie brazylijskie, dużo omegi 3 czyli tłustych ryb, najlepszej jakości olejów: rzepakowy, oliwa, sezamowy, pestki dyni, sezam, morele suszone na słońcu, orzeszki ziemne, jeśli nie masz alergii, czerwone wytrawne wino. Ale te zalecenia nie są z żadnej mądrej książki, tylko zebrałam razem wcześniejsze rady dziewczyn.

hej kobietki ogladalam wczoraj ten film o in vitro jakas masakra totalnie sie rozkleilam myslalam ze juz sobie jakos poradzilam ze swoja psychika ze jestem gotowa na nastepny start ale dzisiaj sobie tego nie wyobrazam jest totalna masakra:( boje sie boje jak cholera ze nie zdaze sobie wszystkiego w glowie poukladac :(((((((((((

Octavi - dziekuje za odpowiedz:tak:

ona232 - kochana wiem co czujesz - ja juz tez mam dosyc... ostatnio wlasnie sobie mysle jaka bylam kiedys - pewna siebie i pozytywnie nastawiona z glowa pelna wiary i nadziei a dzis juz malo co z tego zostalo... kolejne porazki, choroba po raz drugi i teraz jeszcze te przeszkody spowodowaly ze nie mam czasem juz sily i poprostu chce zeby ta walka o ta dzidzie juz sie skonczyla... z jednej strony ciesze sie ze nie mam wiecej mrozaczkow szkoda tylko ze sa kiepskiej jakosci... czuje ze jestem bliska poddania sie... u mnie ten strach przed rozmrazaniem zarodkow jest duzy po ostatniej stymulacji mialam tez 4 mrozaczki z czego trzy nie przetrwaly rozmrazania - dlatego boje sie ze sie nastawie a pozniej znowu nic z tego... strasznie to nasze zycie w takim oczekawianiu i smutku....

dziewczyny pomocy!!!!!!!!!!

odezwala sie do mnie dziewczyna ktora byla leczona w novum ma zarodki ktore by chciala mi podarowac bo szuka odpowiedniej rodziny dla swoich dzieciaczkow :) nie wiem co mam robic???? pomocy!!!!!!!

Zuzia2011 ....wiesz co ja przy pierwszym ISCI miałam fraxiparine i nie wiem czy mi się wydaje ale bezproblemowo zaciążyłam...a miałam tylko jednego blastka...Teraz dostała tez świeżaka jednego blastuisa w super klasie i doooopa...nie brałam fraxiparine i się nie chwyciło...ja odniosłam wrażenie ,że mi to pomogło.Teraz napewno dostanę te zastrzyki,bo już się pytałam lekarza czy mi je da.W Listopaadzie idę na transfer i będę też testowała to się okaże jaki skutek...Bałam się że te zastrzyki wpłyną na płód i coś będzie nie hallo....ale synuś zdrowy i wspaniale się rozwija.

24Magda-ja jak dostałam blastka 5 dniowego to robiłam test w 7 dpt i wyszła mi bardzo balda druga kreska,która teraz ma 15 miesięcy i 2 tygodnie

reklama
Okresu nadal brak ale to na dwoje babka wróżyła....albo wina leków albo ciąża...
Dzisiaj jest mój 12dpt....test sikany o czułości 25 wyszedł przed chwilą negatywny,więc nie robię sobie żadnych nadziei...w tym dniu blastki to chociaż cień cienia powinien być a tu ZERO!!!! Ale na co ja liczyłam,chyba na cud....idę popłakać do poduszki,jutro pojadę rano na krew....

Do góry