reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Martaczi - nie zamartwiaj sie, ja bedac dokładnie w tym samym czasie co Ty jesteś dostałam pierwsze potężne krwawienie, pózniej jeszcze dwa razy to samo w odstępach gdzieś co 5 - 7 dni, już dokładnie nie pamietam i ciagle miedzy nimi plamienia co trwało jakieś trzy tygodnie. Ciaza sie utrzymała, nie zawsze krwawienie oznacza najgorsze. Trzymaj sie i nie denerwuj, chociaż pamietam doskonale co wtedy czułam. Rozumiem Cię doskonale ale głowa do gory.

reklama
GRUDZIEŃ:

3: Esiek - wysoka beta
3: Minni27 - USG po wysokiej becie
3: martaczi - USG pęcherzykowe
3: kari75 – udany transfer

4: Jogo - wizyta kontrolna przed crio
4: yplocka1 - udany transfer
4: keki84 - USG przed udanym crio
5: olo2012 - wysoka beta
7: Bziumelka - podglądanko
9: genna - koooolejna wizyta u immonologa
12: dorotav - wizyta przed udanym crio
12-13: Zuzia2011 - przyblizona data crio - jestem mama:)
13: peti30 - USG po wysokiej becie
14: Bziumelka - wstępna data punkcji
17: genna - wyniki kariotypów (oczywiście tylko pozytywne)

Jogo - udany transfer
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

Molla stresów u Ciecie dla 5 osób by wystarczyło :szok: niech się teraz to wszystko pięknie ułoży

Kari luteina 100 4x1, acard, encorton i witaminki- wszystko biorę do odwołania, trzymam jutro &&&&

martaczi nie wolno Ci się denerwować, betka piękna

Martaczi to teraz odpoczywaj i lez jak najwiecej... a moze pojdz do lekarza swojego, niech poswieci tobie wiecej czasu, zbada itp... :-)

kari75 to trzymam kciuki za twojego maluszka.... niech zostanie z toba na 9 miesiacy.... :-) ja mialam luteine 3x4 po punkcji i po crio... no i reszte lekow.. Fragmin, estrofem, encorton

Ja jeszcze nie mam wynikow na poczcie... cos sie ociagaja... ech... jak bede wiedziec to dam znac.... :tak:

Martaczi wyniki są dobre. Przede wszystkim nie denerwuj się, duuużo odpoczywaj, relaksuj się. Wszystko będzie dobrze:-):-):-)

Witam dziewczyny :) Jestem z wami od piątku dzięki za pocieszające słowa podniosłyście mnie na duchu robiłam dziś rano Bete i dziś 14dpt 243,20 :) Myślę że jest dobrze :) Cieszę się z wszytkimi dziewczynami którym się udało i trzymam kciuki za te z was które próbują dalej Pozdrawiam .:-)

reklama
Czym mniej czasu zostało do jutra tym wiekszy stres...
W poniedzialek 25.11 robilam bete wynik 768,2 mIU/ml, 29.11 beta 4137 U/I. Czy to jest prawidłowy przyrost? Mam tez pytanie odnośnie różnicy w mIU/ml a U/I, czy mając jakieś dwie rózne jednostki jestem w stanie stwierdzic na tej podstawie czy przyrost jest ok?
Tak bardzo sie boje...

Do góry