Martaczi - nie zamartwiaj sie, ja bedac dokładnie w tym samym czasie co Ty jesteś dostałam pierwsze potężne krwawienie, pózniej jeszcze dwa razy to samo w odstępach gdzieś co 5 - 7 dni, już dokładnie nie pamietam i ciagle miedzy nimi plamienia co trwało jakieś trzy tygodnie. Ciaza sie utrzymała, nie zawsze krwawienie oznacza najgorsze. Trzymaj sie i nie denerwuj, chociaż pamietam doskonale co wtedy czułam. Rozumiem Cię doskonale ale głowa do gory.
reklama
GRUDZIEŃ:
3: Esiek - wysoka beta
3: Minni27 - USG po wysokiej becie
3: martaczi - USG pęcherzykowe
3: kari75 – udany transfer
4: Jogo - wizyta kontrolna przed crio
4: yplocka1 - udany transfer
4: keki84 - USG przed udanym crio
5: olo2012 - wysoka beta
7: Bziumelka - podglądanko
9: genna - koooolejna wizyta u immonologa
12: dorotav - wizyta przed udanym crio
12-13: Zuzia2011 - przyblizona data crio - jestem mama
13: peti30 - USG po wysokiej becie
14: Bziumelka - wstępna data punkcji
17: genna - wyniki kariotypów (oczywiście tylko pozytywne)
Jogo - udany transfer
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer
3: Esiek - wysoka beta
3: Minni27 - USG po wysokiej becie
3: martaczi - USG pęcherzykowe
3: kari75 – udany transfer
4: Jogo - wizyta kontrolna przed crio
4: yplocka1 - udany transfer
4: keki84 - USG przed udanym crio
5: olo2012 - wysoka beta
7: Bziumelka - podglądanko
9: genna - koooolejna wizyta u immonologa
12: dorotav - wizyta przed udanym crio
12-13: Zuzia2011 - przyblizona data crio - jestem mama
13: peti30 - USG po wysokiej becie
14: Bziumelka - wstępna data punkcji
17: genna - wyniki kariotypów (oczywiście tylko pozytywne)
Jogo - udany transfer
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer
Siaga
Fanka BB :)
Molla stresów u Ciecie dla 5 osób by wystarczyło
niech się teraz to wszystko pięknie ułoży
Kari luteina 100 4x1, acard, encorton i witaminki- wszystko biorę do odwołania, trzymam jutro &&&&
martaczi nie wolno Ci się denerwować, betka piękna

Kari luteina 100 4x1, acard, encorton i witaminki- wszystko biorę do odwołania, trzymam jutro &&&&
martaczi nie wolno Ci się denerwować, betka piękna
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Martaczi to teraz odpoczywaj i lez jak najwiecej... a moze pojdz do lekarza swojego, niech poswieci tobie wiecej czasu, zbada itp... :-)
kari75 to trzymam kciuki za twojego maluszka.... niech zostanie z toba na 9 miesiacy.... :-) ja mialam luteine 3x4 po punkcji i po crio... no i reszte lekow.. Fragmin, estrofem, encorton
Ja jeszcze nie mam wynikow na poczcie... cos sie ociagaja... ech... jak bede wiedziec to dam znac....
kari75 to trzymam kciuki za twojego maluszka.... niech zostanie z toba na 9 miesiacy.... :-) ja mialam luteine 3x4 po punkcji i po crio... no i reszte lekow.. Fragmin, estrofem, encorton
Ja jeszcze nie mam wynikow na poczcie... cos sie ociagaja... ech... jak bede wiedziec to dam znac....

Witam dziewczyny
Jestem z wami od piątku dzięki za pocieszające słowa podniosłyście mnie na duchu robiłam dziś rano Bete i dziś 14dpt 243,20
Myślę że jest dobrze
Cieszę się z wszytkimi dziewczynami którym się udało i trzymam kciuki za te z was które próbują dalej Pozdrawiam .:-)
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
reklama
Minni27
Fanka BB :)
Czym mniej czasu zostało do jutra tym wiekszy stres...
W poniedzialek 25.11 robilam bete wynik 768,2 mIU/ml, 29.11 beta 4137 U/I. Czy to jest prawidłowy przyrost? Mam tez pytanie odnośnie różnicy w mIU/ml a U/I, czy mając jakieś dwie rózne jednostki jestem w stanie stwierdzic na tej podstawie czy przyrost jest ok?
Tak bardzo sie boje...
W poniedzialek 25.11 robilam bete wynik 768,2 mIU/ml, 29.11 beta 4137 U/I. Czy to jest prawidłowy przyrost? Mam tez pytanie odnośnie różnicy w mIU/ml a U/I, czy mając jakieś dwie rózne jednostki jestem w stanie stwierdzic na tej podstawie czy przyrost jest ok?
Tak bardzo sie boje...
Podziel się: